Follow us

Nimbus Mykonos | Εκλεπτυσμένη διαμονή σε ένα boutique ξενοδοχείο 5 αστέρων

Ένα ξενοδοχείο με μοναδική αισθητική και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Nimbus Mykonos

Σε προνομιακή θέση, στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου στη Μύκονο, το ξενοδοχείο Nimbus Mykonos συνδυάζει την πολυτέλεια με την απλότητα. μεκυρίαρχα στοιχεία τη λιτή αρχιτεκτονική και τη μίνιμαλ διακόσμηση όπου πρωταγωνιστούν το λευκό και το μαύρο. Εδώ, οι υπηρεσίες φιλοξενίας είναι υψηλής ποιότητας και έχουν επίκεντρο τον άνθρωπο.

Nimbus Mykonos | Εκλεπτυσμένη διαμονή σε ένα boutique ξενοδοχείο 5 αστέρων

Το ξενοδοχείο φέρει την υπογραφή της κατασκευαστικής εταιρείας Airtec, η οποία ιδρύθηκε το 1994, από τον Βασίλη Καραβά, Μηχανολόγο Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και την Σοφία Απέργη, Αρχιτέκτονα Μηχανικό και δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής ιδιωτικών κτιρίων κάθε μορφής και χρήσης με εξειδίκευση στην κατασκευή ή ανακατασκευή κατοικιών, επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχειακών μονάδων υψηλών προδιαγραφών. Tα τελευταία χρόνια η Ματίνα Καραβά, Αρχιτέκτονας Μηχανικός και ο Μαρίνος Καραβάς, Πολιτικός Μηχανικός συμμετέχουν επίσης σαν μέτοχοι στην εταιρεία. Η εταιρεία έχει κατασκευάσει επίσης, μεταξύ άλλων, τα ξενοδοχεία "The Wild” στην Αγία Άννα Μυκόνου, "NJV Athens Plaza”, "My Aktis” στην παραλία Super Paradise της Μυκόνου. "My Mykonos” στον Περιφερειακό Μυκόνου.

nimbus

Το Nimbus Mykonos αποτελείται από 38 δωμάτια και σουίτες με θέα στη θάλασσα, την πισίνα ή το κήπο και όλες τις σύγχρονες ανέσεις ενώ κάποια από αυτά διαθέτουν ιδιωτικό τζακούζι. Αποτελεί ιδανική επιλογή διαμονής κυρίως για ζευγάρια ή για μικρές παρέες, αφού μπορούν να φιλοξενηθούν στα δωμάτιά του έως και 6 άτομα. Επιπλέον διαθέτει στις εγκαταστάσεις του μια ειδυλλιακή κοινόχρηστη εξωτερική πισίνα με lounge, pool bar-restaurant, μία rooftop πισίνα με ξαπλώστρες, αίθουσα γυμναστηρίου, boutique ρούχων και αξεσουάρ ενώ φέτος προστέθηκε κέντρο Spa για την παροχή υπηρεσιών ευεξίας και beauty services στους επισκέπτες, προσφέροντας έτσι μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

nimbus
nimbus

Η μίνιμαλ αισθητική του είναι απόλυτα εναρμονισμένη με την Μυκονιάτικη αρχιτεκτονική, ενώ η εξαιρετική του τοποθεσία του μόλις 3 χλμ. από τη Χώρα της Μυκόνου , το καθιστά ιδανικό για εκείνους που επιθυμούν από τη μία να απολαύσουν την ησυχία αλλά από την άλλη να βρίσκονται κοντά στην έντονη ζωή του νησιού.

nimbus

Το κομμάτι της γαστρονομίας αποτελεί εξίσου σημαντικό κομμάτι της εμπειρίας που θα ζήσει κανείς εκεί. Με τις καλύτερες πρώτες ύλες και τοπικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας συνδυάζοντας την ελληνική κουζίνα με τη δημιουργική, έχουν δημιουργήσει σε συνεργασία με τον καταξιωμένο chef Σταμάτη Μαρμαρινό (ιδιοκτήτη του εστιατορίου surf club στη Βουλιαγμένη και της εταιρείας consulting mentors), ιδιαίτερες γαστρονομικές προτάσεις σύγχρονης ελληνικής κουζίνας για το μενού του εστιατορίου.

nimbus
nimbus
nimbus

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ