Follow us

Εισήγηση "βόμβα" των λοιμωξιολόγων | Με αρνητικό rapid test και η επιστροφή από τα νησιά

Η επιτροπή των ειδικών εισηγήθηκε να γίνεται η επιστροφή των ταξιδιωτών από τα νησιά με την επίδειξη αρνητικού rapid test.

MissBloom TEAM
greece travel iStock

Την επιστροφή των ταξιδιωτών από τα νησιά με την επίδειξη αρνητικού rapid test εισηγείται η επιτροπή των λοιμωξιολόγων που συνεδριάζουν από το πρωί της Πέμπτης εξετάζοντας τα νέα δεδομένα για την πανδημία του κορονοϊού.

Μετά την αύξηση των κρουσμάτων που καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες, η κυβέρνηση προσπαθεί να στήσει αναχώματα που θα αποτρέψουν ένα τέταρτο κύμα της υγειονομικής κρίσης, μεσούσης μάλιστα της τουριστικής σεζόν. Κορονοπάρτι όπως αυτό στην Ίο που μετατράπηκε σε εστία διασποράς, έχουν σημάνει συναγερμό και στο τραπέζι της επιτροπής έχουν πέσει μια σειρά μέτρων που εικάζεται ότι θα ανακόψουν την έξαρση του ιού.

Σε αυτό το πλαίσιο άλλωστε, τέθηκαν και τα μέτρα για τα ταξίδια στα νησιά. Υπενθυμίζουμε ότι από τη Δευτέρα οι ανεμβολίαστοι εκδρομείς μπορούν τα ταξιδεύουν με την επίδειξη είτε αρνητικού αποτελέσματος PCR 72 ωρών, είτε με αρνητικό αποτέλεσμα rapid test 48 ωρών, είτε με πιστοποιητικό νόσησης, είτε με Green Pass που θα βεβαιώνει ένα από τα παραπάνω. γεωγραφικά, υποχρεούνται να κάνουν self test.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ