Follow us

Heidi Klum | Η συμβούλη που έδωσε στην κόρη της, Leni, για την καριέρα της

Η Leni Klum ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της, Heidi Klum στο μόντελινγκ.

Heidi Klum Splash News/Ideal Image

Η Heidi Klum νιώθει χαρούμενη που η 17χρονη κόρη της, Leni, ακολουθεί τα βήματά της, επιλέγοντας να κυνηγήσει ευκαιρίες στον χώρο του μόντελινγκ.

Το διάσημο μοντέλο και κριτής τους America's Got Talent είναι περήφανη για την μέχρι τώρα πορεία της Leni, η οποία από νωρίς έχει καταφέρει να κλείσει ήδη σημαντικές δουλειές. "Κάνει τα πράγματα τα οποία πάντα ονειρευόμουν να κάνω", δήλωσε η 48χρονη Klum.

Έχοντας διαγράψει αυτή την τεράστια καριέρα στις πασαρέλες, φυσικά η Heidi Klum αποτελεί τον κατάλληλο άνθρωπο για να καθοδηγήσει την κόρη της, την οποία προσπαθεί πάντα να συμβουλεύει. "Της είπα πως στο τέλος της ημέρας πρέπει να είσαι ευτυχισμένη με τον εαυτό σου. Μην κάνεις κάτι το οποίο δεν θέλεις. Είναι οκ να πεις όχι", είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της Leni.

Το 17χρονο μοντέλο, το οποίο απέκτησε η Klum με τον Ιταλό εστιάτορα Flavio Briatore, έχει ήδη εμφανιστεί στο εξώφυλλο δύο μεγάλων περιοδικών, ενώ είχε την ευκαιρία να περπατήσει στην Εβδομάδα Μόδας του Βερολίνου μέσα στον χρόνο.

Η Klum δήλωσε επίσης πως η Leni διασκεδάζει με τη δουλειά της ενώ δεν έχει κανένα πρόβλημα να βρίσκεται μπροστά από μία κάμερα, αφού από μικρή ηλικία είναι εξοικειωμένη, αφού επισκεπτόταν τη μητέρα της σε φωτογραφίσεις ή σε επιδείξεις μόδας.

Μάλιστα, μπορεί να πει κανείς πως η καριέρα της ήταν ήδη προδιαγεγραμμένη αφού η Klum όταν περπάτησε στην πασαρέλα της Victoria's Secret το 2003 ήταν έγκυος στη Leni, όπως αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό.

Πρόσφατα, το όνομα της Heidi Klum και της Leni είχε εμφανιστεί στα μέσα, αφού το 48χρονο μοντέλο βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της, ο οποίος κατοχύρωσε ως εμπορικό σήμα το όνομα της εγγονής του, με τη σχέση πατέρα και κόρης να έχει ψυχρανθεί.

Φωτο: Abaca/www.visualhellas.gr

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ