Follow us

Sharon Stone | Ο σκηνοθέτης του "Βασικό Ένστικτο" υποστηρίζει πως η ηθοποιός ήξερε για την επίμαχη σκηνή

Ο Paul Verhoeven δήλωσε πως κανένας δεν κορόιδεψε την Sharon Stone.

MissBloom TEAM
Sharon Stone Splash News/Ideal Image

Ύστερα από την αποκάλυψη της Sharon Stone, η οποία εξομολογήθηκε στην αυτοβιογραφία της το πώς γυρίστηκε η επίμαχη σκηνή του "Βασικό Ένστικτο", υποστηρίζοντας πως την είχαν διαβεβαιώσει πως δεν θα φαινόταν τίποτα στην κάμερα, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Paul Verhoeven φαίνεται να έχει αντίθετη άποψη.

Ο 82χρονος Ολλανδός σκηνοθέτης μιλώντας στο Variety σχετικά με τη δήλωση της Stone, υπογράμμισε πως η ηθοποιός ήξερε πολύ καλά τι θα έκαναν. "Της είπα ότι η σκηνή ήταν βασισμένη σε μία γυναίκα που ήξερα όταν ήμουν μαθητής, η οποία έκανε αυτό με το σταύρωμα των ποδιών χωρίς εσώρουχο συχνά στα πάρτι. Όταν ο φίλος μου της είχε πει ότι βλέπαμε το αιδοίο της, εκείνη είχε απαντήσει πως φυσικά, γι' αυτό το κάνω. Τότε η Sharon και εγώ αποφασίσαμε να κάνουμε μία παρόμοια σκηνή." πρόσθεσε ο Verhoeven.

Αντίθετα, η ηθοποιός είχε υποστηρίξει στο βιβλίο της πως της είχαν ζητήσει να βγάλει το εσώρουχό της γιατί το λευκό φέγγιζε στο φως, διαβεβαιώνοντάς την πως δεν φαίνεται τίποτα στην κάμερα.

"Η ανάμνησή μου είναι εντελώς διαφορετική από εκείνη της Sharon. Η δική της εκδοχή είναι αδύνατη." δήλωσε ο σκηνοθέτης στη συνέχεια.

Παρ'ολ'αυτά, ο Verhoeven δεν ήθελε να επιμείνει στο περιστατικό και συνέχισε με το να εξυμνεί την ερμηνεία της ηθοποιού, από τη στιγμή, μάλιστα, που οι δυο τους έχουν φιλικές σχέσεις. "Έχουμε ακόμα μια ευχάριστη σχέση και ανταλλάζουμε γραπτά μηνύματα", είπε μεταξύ άλλων ο Ολλανδός σκηνοθέτης, θέλοντας να υπογραμμίσει το γεγονός πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ανάμεσά τους.

Φωτο: Splash News / Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ