Follow us

Κορονοϊός | Ανησυχία από την αύξηση των νοσηλειών - Στα νοσοκομεία 18αρηδες και 20αρηδες

Για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών, αλλά και την ταχεία εξάπλωση της μετάλλαξης Δέλτα μίλησαν ο Αθανάσιος και η Μίνα Γκάγκα.

MissBloom TEAM
friends iStock

Για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών, αλλά και την ταχεία εξάπλωση της μετάλλαξης Δέλτα μίλησαν στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή "Σήμερα" ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος και η πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας και διευθύντρια Πνευμονολογικής Κλινικής στο νοσοκομείο Σωτηρία, Μίνα Γκάγκα, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για την αύξηση των κρουσμάτων, αλλά και των εισαγωγών στα νοσοκομεία.

"Ορθή, επιβεβλημένη και θα αποδειχθεί και σωτήρια η απόφαση της κυβέρνησης για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών, γιατί έχουν χαθεί άνθρωποι λόγω της ανεξήγητης αντίληψής τους για τον εμβολιασμό. Τους γιατρούς δεν τους αφορά κατά βάση, καθώς σε ποσοστό πάνω από 90% είναι εμβολιασμένοι και πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους και οι υπόλοιποι που εργάζονται μέσα στα νοσοκομεία" δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Εξαδάκτυλος επισημαίνοντας ότι οι γιατροί που είναι ανεμβολίαστοι είναι ένα ποσοστό μονοψήφιο, γύρω στο 7%.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ