Τσαφούλιας για "Ετερος Εγώ" | Γιατί ναυάγησε η συνεργασία με το Netflix - Τι θα δούμε στον τελευταίο κύκλο

"Η προσφορά δεν αφορούσε εξαψήφιο, αλλά επταψήφιο νούμερο, το οποίο δεν άρχιζε ούτε με το ένα ούτε με το δύο οπότε το οικονομικό δεν ήταν το πρόβλημα", είπε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ο σκηνοθέτης και δημιουργός της δημοσφιλούς σειράς της Cosmote tv "Ετερος Εγώ", Σωτήρης Τσαφούλιας, μίλησε για τη συνεργασία με το Netflix, η οποία τελικά "ναυάγησε", αλλά και για τον τρίτο και τελευταίο πολυαναμενόμενο κύκλο "Ετερος Εγώ - Νέμεσις".

"Η προσφορά του Netflix δεν αφορούσε εξαψήφιο, αλλά επταψήφιο νούμερο, το οποίο δεν άρχιζε ούτε με το ένα ούτε με το δύο οπότε το οικονομικό δεν ήταν το πρόβλημα, όμως οι συζητήσεις δεν κατέληξαν σε deal, καθώς υπήρξαν πολλά εμπόδια. Αρχικά ήταν η πρόθεση της πλατφόρμας να κατέβει η σειρά από την Cosmote, κάτι όμως που η εταιρία δεν το δέχθηκε, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να χάσουν αρκετό για να βρουν την χρυσή τομή. Όταν αυτή βρέθηκε, υπήρξε ένα μεγαλύτερο και πιο ουσιαστικό πρόβλημα. Αυτό που αφορούσε τον τρίτο κύκλο, τη 'Νέμεσις'" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Τσαφούλιας, μιλώντας στο podcast του Λάμπρου Φισφή.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Tags