Follow us

Η Mattel λανσάρει νέα Barbie, Naomi Osaka

Για να τιμήσει τη νεαρή αθλήτρια που αποτελεί ισχυρό πρότυπο για τις γυναίκες παγκοσμίως.

naomi osaka Splash News

H Mattel σχεδίασε μία νέα Barbie για να τιμήσει τη σταρ του τένις, Naomi Osaka.

Η κούκλα φορά ένα φόρεμα τένις Nike που φωτίζεται με πινελιές σε ροζ και μπλε χρώμα, εμπνευσμένη από την εμφάνισή της αθλήτριας από την Ιαπωνία στο Australian Open το 2020.

Το φόρεμα συνοδεύεται από visor καπέλο λευκό μαζί με μπλε πάνινα παπούτσια και τη ρακέτα του τένις Yonex της τενίστριας.

Το 2019 ήταν η πρώτη φορά που η Mattel δημιούργησε κούκλα αφιερωμένη στην αθλήτρια.

"Είναι μεγάλη τιμή να είμαι μέρος της σειράς Barbie Role Model και να υπενθυμίζω στα νεαρά κορίτσια ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά στον κόσμο. Θέλω τα νεαρά κορίτσια παντού να αισθάνονται εμψυχωμένα να κάνουν μεγάλα όνειρα και να γνωρίζουν ότι αν πιστεύουν στον εαυτό τους τα πάντα είναι δυνατά " αναφέρει η επαγγελματίας αθλήτρια του τένις σε δελτίο Τύπου.

Η Λίζα Μακ Νάιτ παγκόσμια επικεφαλής της Barbie & Dolls, της Mattel προσθέτει: "Η Naomi άνοιξε το δρόμο για τις μελλοντικές γενιές κοριτσιών να ονειρεύονται περισσότερο και μέσω του ακλόνητου θάρρους και της ειλικρίνειάς της, έδειξε στον κόσμο τη σημασία να είσαι η δική σου μεγαλύτερη πρωταθλήτρια. Η Naomi συνεχίζει να καταρρίπτει τα όρια εντός και εκτός του γηπέδου και είναι ένα ισχυρό πρότυπο για τους θαυμαστές και θαυμάστριες παντού".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ