Follow us

Η ζωή πέρα από τα δικαστήρια | Πώς είναι σήμερα τα παιδιά των Brangelina (γιατί σίγουρα θα μας απασχολήσουν στο μέλλον)

Η αποδοχή του στιλ της Shiloh και ο τσακωμός με τον Maddox που οδήγησε το ζευγάρι στα δικαστήρια.

MissBloom TEAM
Angelina Jolie Splash News/Ideal Image

Ύστερα από τη σύγκρουση των Τιτάνων, Brad Pitt και Angelina Jolie που τους οδήγησε στην αίθουσα των δικαστηρίων σχετικά με την κηδεμονία των παιδιών τους, το δικαστήριο αποφάνθηκε πως η από κοινού επιμέλεια είναι το καλύτερο σενάριο γι'αυτά.

Με κόπο και ενστάσεις, η πλευρά της Angelina Jolie απάντησε πως ενώ δεν θέλει να προσβάλλει την απόφαση, καθώς θεωρεί ζωτικής σημασίας την παρουσία του Pitt στη ζωή των παιδιών της, από την άλλη το γεγονός ότι δεν της δόθηκε η ευκαιρία να καταθέσουν τα ίδια τα τέκνα, ήταν μία κίνηση που καταπατούσε τα δικαιώματά τους προς μία ευτυχισμένη ζωή.

Ποια είναι όμως τα παιδιά του πρώην ζευγαριού;

Maddox Jolie-Pitt: Πρόκειται για το πρώτο παιδί της ηθοποιού, το οποίο είχε υιοθετήσει από ένα ορφανοτροφείο στην Καμπότζη το 2002, όταν μάλιστα ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Billy Bob Thorton. Όταν δόθηκε τέλος στον γάμο τους και η σχέση της με τον Pitt προχωρούσε με γοργούς ρυθμούς, ο τελευταίος πήρε την πρωτοβουλία να υιοθετήσει τον Maddox και να τον μεγαλώνει ως δικό του παιδί. 14 χρόνια αργότερα η ρήξη ανάμεσα σε πατέρα και γιο, ένας τσακωμός στο ιδιωτικό τους τζετ, ήταν η αφορμή του χωρισμού του διάσημου ζευγαριού. Μάλιστα, πριν από λίγους μήνες, ο Maddox κατέθεσε στο δικαστήριο κατά του Pitt, ενώ μάλιστα ήθελε να κάνει αίτηση για να αλλάξει και το επίθετό του, πετώντας εκείνο του πατέρα του. Το 2019 ο γιος της Jolie ταξίδεψε στη Σεούλ όπου και είναι το πανεπιστήμιό του, στο οποίο σπουδάζει βιοχημεία.

Δες περισσότερα στο Madamefigaro.gr

Φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ