Follow us

Courteney Cox- Coco Arquette | 40 χρόνια διαφορά ηλικίας αλλά μαμά και κόρη είναι ίδιες

Η Μόνικα από τα Φιλαράκια θα ήταν κολλητή με την Coco!

MissBloom TEAM
Courteney Cox- Coco Arquette Abaca/www.visualhellas.gr

Η Courteney Cox υποδυόταν στη δημοφιλή σειρά Τα Φιλαράκια τη Μόνικα που είχε δύο εμμονές, την καθαριότητα και την επιθυμία της να κάνει οικογένεια. Ο αγαπητός τηλεοπτικός χαρακτήρας τελικά υιοθέτησε δύο δίδυμα μωρά με τον Chandler και έγινε μία από τις πιο τρυφερές τηλεοπτικές μαμάδες. Στην πραγματική ζωή, η διάσημη ηθοποιός που στο μυαλό μας θα έχει πάντα κάτι λίγο από Μόνικα, απέκτησε την κόρη της Coco με τον πρώην συζυγό της, τον ηθοποιό David Arquette, και πάντα προσπαθούσε να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τα τελευταία χρόνια, βέβαια, και όσο μεγαλώνει η Coco, η διάσημη μαμά της έχει ξεκινήσει να μοιράζεται περισσότερες προσωπικές στιγμές από την οικογενειακή της ζωή, ανεβάζοντας φωτογραφίες ή βίντεο με την κόρη της αλλά και κάνοντας αναρτήσεις για εκείνη. Και -όπως είμαστε σίγουροι ότι θα είχε κάνει και η Μόνικα- η Cox δείχνει να έχει μια πολύ όμορφη σχέση με την κόρη της, η οποία όχι μόνο της μοιάζει, αλλά δείχνει και να έχει την ίδια αγάπη για το στιλ, τον χορό, το τραγούδι αλλά και τα Φιλαράκια!

Το παιχνίδι με τα Φιλαράκια

Πρόσφατα, η 57χρονη Courteney έπαιξε ένα παιχνίδι ερωτήσεων με την 17χρονη κόρη της Coco για να δουν πόσο καλά γνωρίζει η μία την άλλη.

Φωτο: Abaca/www.visualhellas.gr

Δες περισσότερα στο Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ