Follow us

Κορονοϊός - Live: Αύριο ανοίγει η πλατφόρμα για τον κατ’ οίκον εμβολιασμό - Εμβόλιο αυθημερόν από την Τρίτη

Το 44% του γενικού πληθυσμού στην Ελλάδα έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό - Από αύριο οι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού για αυθημερόν εμβολιασμό με όλα τα εμβόλια

MissBloom TEAM
emvolio NDP Photo Agency

Σε εξέλιξη είναι η σημερινή ενημέρωση για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης για τον κορονοϊό, στο Υπουργείο Υγείας, από την Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου και τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους.

Αναφορά στον ρόλο της Εκκλησίας έκανε αρχικά η Μαρία Θεοδωρίδου, ώστε να πειστούν οι συμπολίτες μας που ακόμη δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, τονίζοντας ότι ο καθηγητής Τσιόδρας είχε συνάντηση για το θέμα αυτό με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο. Εξήρε επιπλέον τη συμβολή της Εκκλησίας για το "λόγο της αγάπης, ο οποίος ορισμένες φορές είναι πιο ουσιαστικός από τον "στεγνό" επιστημονικό λόγο".

"Κανένα εμβόλιο δεν περιέχει εμβρυικά κύτταρα", είπε στη συνέχεια, σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει τους φόβους των πολιτών. "Δεν τίθεται ζήτημα χριστιανικής ηθικής για τη χρήση των παραπάνω εμβολίων τα οποία αντίθετα σώζουν ζωές", τόνισε χαρακτηριστικά.

Συνέχισε την ανάγνωση στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ