Follow us

Φολέγανδρος | Στη φυλακή ο 30χρονος - Χτύπησε τη Γαρυφαλλιά πριν την πετάξει ζωντανή στη θάλασσα

Τα τραύματα της άτυχης Γαρυφαλλιάς είναι προθανάτια, δεν είχαν επιφέρει τον θάνατο. Η 26χρονη ζούσε όταν έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα τον πνιγμό της.

MissBloom TEAM
Έγκλημα Φολέγανδρος Facebook

Γροθιά ή χαστούκι στο δεξί μάτι της Γαρυφαλλιάς, εντόπισε ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας διενεργώντας την νεκροψία-νεκροτομή.

Επίσης είχε εκδορές στην πλάτη και ένα τραύμα στο κεφάλι στο βρεγματικό και ινιακό οστό, τα οποία έχουν προκληθεί από την πτώση της στα βράχια, που χρήζουν περαιτέρω έρευνας. Ο κ. Μπογιόκας δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα, ο 30χρονος να έχει ξυλοφορτώσει την άτυχη κοπέλα κοντά στον βράχο στη Φολέγανδρο, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της και στη συνέχεια να την έχει σύρει και πετάξει στη θάλασσα, ωστόσο δεν μπορεί και να επιβεβαιωθεί ιατροδικαστικά μετά από πτώση από τόσο μεγάλο ύψος, σύρσιμο και κρούσεις στα βράχια.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr