Follow us

Φολέγανδρος: Αποκαλυπτικό το ένταλμα για τον 30χρονο - "Για ασήμαντο λόγο μπορεί να προξενήσει μη αναστρέψιμη βλάβη σε συνάνθρωπό του"

Ανακριτής και Εισαγγελέας Νάξου σκιαγραφούν τον 30χρονο που δολοφόνησε τη Γαρυφαλλιά στη Φολέγανδρο - Έφθασε στο έγκλημα για ασήμαντη αφορμή διότι "εθίγη ο εγωισμός του".

MissBloom TEAM
Φολέγανδρος

"Είναι ένα ευέξαπτο άτομο το οποίο για ασήμαντο λόγο είναι έτοιμο να προξενήσει μη αναστρέψιμη βλάβη σε συνάνθρωπο του" αναφέρεται στο ένταλμα προσωρινής κράτησης που εξέδωσε ο Ανακριτής Νάξου σε βάρος του 30χρονου που ομολόγησε ότι είναι ο δράστης του εγκλήματος στην Φολέγανδρο.

Ανακριτής και Εισαγγελέας Νάξου σκιαγραφούν τον 30χρονο άνδρα που βρέθηκε ενώπιον τους μετά την ανθρωποκτονία της Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου ως έναν επικίνδυνο για την διάπραξη νέων αδικημάτων άνθρωπο ο οποίος, κατά την κρίσης τους, έφθασε στο έγκλημα για ασήμαντη αφορμή διότι "εθίγη ο εγωισμός του". Επισημαίνουν δε, πως ο κατηγορούμενος "δεν διστάζει να αφαιρέσει ανθρώπινη ζωή οικείου του με σκληρότητα στην εκτέλεση και μεθοδικότητα στην απόκρυψη του εγκλήματος".

Διάβασε τη συνέχεια στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ