Follow us

Τις 18.000 ευρώ έφτασε η αμοιβή για αυτόν που σκότωσε τον "Κωστή" στην Αλόννησο

Το παράδειγμα του TheTOC και των Αττικών Εκδόσεων ακολούθησαν κι άλλοι για τον εντοπισμό των ασυνείδητων που σκότωσαν την φώκια - μασκότ της Αλοννήσου.

MissBloom TEAM
Κωστής INTIME/TOC

Μιμητές βρήκε η πρωτοβουλία του TheTOC και των Αττικών Εκδόσεων που προσφέρουν αμοιβή 5.000 ευρώ σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες για τον εντοπισμό των δραστών οι οποίοι σκότωσαν τον "Κωστή", τη φώκια - μασκότ της Αλοννήσου.

Όπως έγινε γνωστό από την MOm, την εταιρεία για τη Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής Φώκιας, η χρηματική αμοιβή ανέρχεται πλέον στις 18.000, αφού το παράδειγμα των Αττικών Εκδόσεων και του TheTOC ακολούθησε το ίδρυμα "THALASSA" (με 10.000 ευρώ), ενώ και η ίδια η μη κυβερνητική οργάνωση -μέσω των υποστηρικτών της- συγκέντρωσε το ποσό των 3.000 ευρώ.

Εκτός από τις Αρχές, οι πολίτες που διαθέτουν πληροφορίες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την αποκάλυψη της ταυτότητας του/των δράστη/δραστών μπορούν να επικοινωνήσουν και με τα γραφεία της MOm (τηλ. 210-5222888) ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας στο https://www.mom.gr/epikoinwnia.

Δες περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ