Follow us

Σταγόνες... καλοκαιριού στα TGI Fridays™

Τα νέα Sips of Summer cocktails από τα TGI Fridays™ κάνουν το καλοκαίρι στην πόλη απολαυστικό!

cocktails

Πολύχρωμα burritos, φτερούγες κοτόπουλου με Jack Daniel’s® sauce, potato twisters, mozzarella πανέ με ιταλικά μπαχαρικά. Γενικότερα πεντανόστιμες μπουκιές που λιώνουν στο στόμα. Αυτά είναι κάποια μόνο από τα πράγματα που έρχονται κατευθείαν στο νου όταν ακούς το όνομα των TGI Fridays™. Κι αυτό φυσικά συμβαίνει για όλους τους σωστούς και άκρως απολαυστικούς λόγους.

Αν αναζητάς ωστόσο μία επιπλέον αφορμή για να τα επισκεφθείς -μία ή περισσότερες φορές- και αυτό το καλοκαίρι, μάθε πως τις ήδη λατρεμένες γεύσεις πλαισιώνουν και τα νέα Sips of Summer cocktails. Βέβαια, τα κοκτέιλ ανέκαθεν αποτελούσαν ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά των TGI Fridays™, αυτή τη φορά όμως παρουσιάζουν μία από τις πιο cool όσο και νόστιμες δουλειές τους, με προτάσεις πλήρως προσαρμοσμένες στο πνεύμα της εποχής. Τα ολοκαίνουρια ποτά υπόσχονται -και πραγματοποιούν- ένα ταξίδι γεύσεων σε εξωτικές παραλίες, ονειρικές βραδιές και ηλιοβασιλέματα, σε κάθε τους γουλιά.

Οι rum aficionados καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στο αρωματικό και φρουτώδες Summer Passion (με Havana Club Añejo Reserva, φρέσκο χυμό lime, passion fruit και aromatic bitters) ή το αισθητά τροπικότερο Coconuts & Dreams (με Havana Club Añejo 3 Años και Havana Club Añejo Reserva, σιρόπι βανίλιας, φρέσκο χυμό lime, ανανά και κρέμα καρύδας).

Σταγόνες... καλοκαιριού στα TGI Fridays™
TGI Fridays

Αν πάλι είσαι τύπος που προτιμά το gin, τότε το Strawberry Sunset (με Beefeater London Dry Gin, Orange Curacao, lime, πουρέ φράουλας, σιρόπι elderflower και φρέσκο χυμό pink grapefruit) είναι η ιδανικότερη επιλογή.

TGI Fridays

Τη σειρά των Sips of Summer cocktails έρχεται να ολοκληρώσει, το Tropical Nights, το οποίο επιβεβαιώνει απόλυτα το όνομά του, σε μία έξοχη μείξη Absolut Vodka, Blue Curacao, μάνγκο, ανανά, πουρέ passion fruit και Elemakule Tiki Bitters.

TGI Fridays

Μαζί με όλα τα παραπάνω, δεν θα μπορούσε να λείπει η αναφορά και στα νέα burgers, που φροντίζουν να επεκτείνουν την ήδη πλούσια γευστική γκάμα των TGI Fridays™.

Το Truffle Parmesan Burger είναι από μόνο του ένας απολαυστικός λόγος για να βρεθείς στα πλησιέστερα TGI Fridays™. Και αν αυτό σου μοιάζει κάπως υπερβολικό, είμαι βέβαιος πως θα αλλάξεις αμέσως γνώμη από την πρώτη κιόλας μπουκιά που συνδυάζει καπνιστό τυρί Gouda, mushrooms ragout και Truffle Parmesan sauce. Ναι, είναι τόσο διαβολεμένα νόστιμο όσο ακούγεται (ή διαβάζεται στην προκειμένη περίπτωση).

TGI Fridays

Εκτός από αυτό, αξίζει την προσοχή σου και το "άτακτο με ιταλικό ταπεραμέντο" The Italian Job, στο οποίο πλαισιώνονται Fried Mozzarella, Garlic Parmesan sauce, λιωμένη Mozzarella, φέτες Pepperoni και Spicy Pizza sauce. Για τους πιο τολμηρούς ενδείκνυται το Texan Cowboy με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, σιγομαγειρεμένο μοσχάρι φούρνου, μανιτάρια σωτέ, grilled balsamic onions, Swiss, τραγανά frizzled onions και Au Jus sauce.

Όσο για τους λάτρεις του κοτόπουλου, το Californian Chicken Dream σε μεταφέρει νοητά στις ακτές της Καλιφόρνια, με στήθος κοτόπουλου σχάρας και μπαχαρικά Cajun, Swiss, φρέσκο guacamole & Sweet Chili sauce.

Και μην ξεχνάς πως όλα τα burgers φτιάχνονται από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά και σε αφράτο ψωμί brioche, που παρασκευάζεται καθημερινά, δίχως συντηρητικά.

Τα TGI Fridays™ σε προσκαλούν να αποδράσεις από τη θερινή καθημερινότητα της πόλης και σε περιμένουν να φορτίσεις τις μπαταρίες σου στις δροσερές αυλές τους κάθε στιγμή της ημέρας, σε ένα χαλαρό περιβάλλον, γεμάτο θετικά vibes. Ραντεβού λοιπόν για ένα ακόμη καλοκαίρι στα TGI Fridays™, εκεί όπου κάθε μέρα είναι Παρασκευή.

Info

www.fridays.gr

Aκολούθησε τα TGI Fridays™ σε: Facebook, Instagram, Twitter και Youtube

Πηγή : www.tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ