Follow us

Έκκληση Μητσοτάκη από Ρέθυμνο: Σπεύστε όλοι να εμβολιαστείτε - Το εμβόλιο είναι ασφαλές, δεν έχει παρενέργειες

Έκκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη από το Ρέθυμνο προς τους πολίτες να εμβολιαστούν. "Το εμβόλιο είναι ασφαλές, δεν έχει παρενέργειες" είπε.

MissBloom TEAM
Κυριάκος Μητσοτάκης ΒΟΥΛΗ

Με μια μαντινάδα υποδέχτηκαν το πρωί τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη οι κάτοικοι του χωριού Σπήλι στο Ρέθυμνο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το χωριό όπου λειτουργεί ήδη κινητή εμβολιαστική μονάδα και συνομίλησε με τους κατοίκους, τον Δήμαρχο και τους τοπικούς φορείς για την πρόοδο των εμβολιασμών αλλά και για την επιφυλακή που υπάρχει αυτές τις μέρες του καύσωνα, όχι μόνο για την προστασία των πολιτών αλλά και για την πρόληψη πυρκαγιών.

Έκκληση του Πρωθυπουργού στους πολίτες να εμβολιασθούν

Ο Πρωθυπουργός κάλεσε τους κατοίκους της Κρήτης, να σπεύσουν να εμβολιαστούν. "Από καρδιάς και ως Κρητικός θέλω να σας ζητήσω, ξεπεράστε τις αναστολές σας, ξεπεράστε τις φοβίες σας, και με οποιοδήποτε τρόπο, είτε στα εμβολιαστικά κέντρα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, είτε μέσω των κινητών μονάδων, εσείς που δεν έχετε ακόμα εμβολιαστεί σπεύστε να εμβολιαστείτε, προστατεύετε πάνω απ’ όλα τους εαυτούς σας, τις οικογένειές σας, αλλά συνεισφέρετε και στη μεγάλη εθνική προσπάθεια την οποία κάνουμε να τελειώσει επιτέλους ο εφιάλτης της πανδημίας" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δες περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ