Follow us

Στέφανος Ντούσκος | Το συγκινητικό μήνυμα της αθλήτριας συντρόφου του στον Ολυμπιονίκη

Συγκινεί η 18χρονη που είναι επίσης πρωταθλήτρια της κωπηλασίας.

Στέφανος Ντούσκος

Μια συγκλονιστική μάχη ήταν αυτή που έδωσε ο Στέφανος Ντούσκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, κατακτώντας τελικά το πρώτο του χρυσό μετάλλιο.

Πρόκειται μάλιστα για το πρώτο χρυσό μετάλλιο και για τη χώρα μας στη φετινή διοργάνωση, με τον 24χρονο Γιαννιώτη κωπηλάτη και φοιτητή Ιατρικής να αποδεικνύει ότι με σκληρή προσπάθεια, στοχοπροσήλωση και πειθαρχία, τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Τις τελευταίες ώρες, οι Έλληνες αποθεώνουν τον χρυσό Ολυμπιονίκη του μονού σκιφ στην κωπηλασία, που ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου προκαλώντας υπερηφάνεια και συγκίνηση σε όλους- με κυρίως στους δικούς του ανθρώπους.

Ανάμεσα σε αυτούς φυσικά και η σύντροφός του, Ευαγγελία Αναστασιάδου, που είναι επίσης επαγγελματίας αθλήτρια της κωπηλασίας. Αναρτώντας μια φωτογραφία του Ολυμπιονίκη στο προφίλ της στο Instagram, εξέφρασε με ένα συγκινητικό κείμενο όλα τα συναισθήματά της, από τα οποία δεν έλειπε και μια μικρή απογοήτευση για το γεγονός ότι δεν μπορούσε να είναι στο πλευρό του και να τον αγκαλιάσει αυτή την τόσο σημαντική στιγμή.

Το δημόσιο μήνυμά της

Κοιτάω ώρες αυτήν την φωτογραφία κι όμως δεν θα έχω ποτέ αρκετά λόγια για να περιγράψω το πως νιώθω—

Γιατί δεν είναι θαύμα ούτε ευκαιρία ούτε τύχη όπως θα έλεγαν κάποιοι είναι σκληρή δουλειά , θέληση και κουράγιο.
Και μιλάω για αυτή την θέληση που όσες φορές και αν πέσεις θα σηκωθείς γιατί ξέρεις πως μια μέρα θα τα καταφέρεις και ήρθε η μέρα.Το μόνο που θα άλλαζα θα ήταν να μπορούσα να είμαι εκεί για να σου κάνω την μεγαλύτερη αγκαλιά του κόσμου και ας μην ήταν αρκετή.
Είσαι στην κορυφή του κόσμου και παραμένεις ο ίδιος άνθρωπος.

Η σχετική ανάρτηση

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ