Follow us

Αλίκη Βουγιουκλάκη | Ήταν πολύ ταλαντούχα αλλά καταστράφηκε επειδή έπασχε από ανάγκη θαυμασμού

"Κατέστρεψε το ταλέντο της, κάνοντας μανιέρα" τονίζει αγαπημένη ηθοποιός που έπαιξε μαζί της στο σινεμά.

MissBloom TEAM
Αλίκη Βουγιουκλάκη NDP

Συνέντευξη στο περιοδικό "Λοιπόν” έδωσε η Μέλπω Ζαρόκωστα η οποία είχε γνωρίσει και είχε παίξει μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία "Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο”. Η αγαπημένη ηθοποιός τόνισε ότι η Βουγιουκλάκη, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από 25 χρόνια, είχε ανάγκη από επιβεβαίωση και αυτό της κόστισε επαγγελματικά αφού εγκλωβίστηκε στον ρόλο της όμορφης και της ναζιάρας.

Υπάρχει κάποια συνεργασία που δεν θα ξεχάσετε όσα χρόνια κι αν περάσουν;

Η συνεργασία που ήταν χαρακτηριστική για εμένα ήταν "Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο”. Καταρχάς ο σκηνοθέτης της ταινίας, που ήταν ο Αλέκος Σακελλάριος, ήταν να τον… πιεις στον ποτήρι. Σκέψου πως στην εν λόγω ταινία ήμασταν πολλοί νέοι ηθοποιοί, μεταξύ τους κι εγώ που τότε ήμουν νιάτο, όμορφοι, ψηλοί, κι όμως εκείνος που ξεχώριζε ήταν ο σκηνοθέτης. Παρόλο που δεν ήταν εμφανίσιμος, είχε τέτοιο χιούμορ, που δεν μπορούσες να μην τον προσέξεις.

Έπειτα στην ταινία συνεργάστηκα και με ένα μεγάλο όνομα της εποχής, την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η Αλίκη ήταν καλή συνάδελφος, αλλά ενώ ήταν πολύ ταλαντούχα, κατέστρεψε το ταλέντο της, κάνοντας μανιέρα. Είχε εφαρμόσει ένα στυλ να κάνει την ωραία και δεν μπορούσε να ξεφύγει από αυτό.

Δες περισσότερα στο Thetoc.gr

Φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ