Follow us

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης απαντά στα μηνύματα αγάπης του κόσμου

Στην πρώτη του ανάρτηση μετά τις δηλώσεις του που προκάλεσαν σάλο.

θοδωρής Ιακωβίδης Instagram

Θύελλα αντιδράσεων αλλά και υποστηρικτικών δηλώσεων έχουν ξεσηκώσει οι δηλώσεις του αθλητή Θοδωρή Ιακωβίδη, ο οποίος ανακοίνωσε δακρυσμένος ότι αποχωρεί από την Εθνική ομάδα άρση βαρών.

Όπως ήταν επόμενο, πολλοί διάσημοι και μη αθλητές έσπευσαν να τον στηρίξουν με διάφορες αναρτήσεις στα προσωπικά τους προφίλ, αλλά και πλήθος κόσμου τού έστειλαν άπειρα μηνύματα αγάπης.

Ολυμπιακοί Αγώνες | Η στήριξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον Θοδωρή Ιακωβίδη

Συγκινημένος ο Έλληνας αρσιβαρίστας εκτιμώντας όλο αυτό το "κύμα" αγάπης και στήριξης που δέχτηκε, φρόντισε να απαντήσει πριν λίγη ώρα σε όλους στέλνοντας το δικό του μήνυμα, στην πρώτη του ανάρτηση μετά από τις δηλώσεις του:

"Έκανα ό,τι μπορούσα και πέρναγε από το χέρι μου.... 11ος, όπως και στο Ρίο... Αυτό που συμβαίνει αυτήν την στιγμή με έχει συγκινήσει αφάνταστα... Είναι πάρα πολλά τα μηνύματα στήριξης και αγάπης που λαμβάνω και δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω άμεσα, γι αυτό και σας ζητώ μια μικρή πίστωση χρόνου ώστε να απαντήσω σε έναν έναν ξεχωριστά...Μακάρι να μπορούσα να σας γνωρίσω έναν έναν προσωπικά, να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... Δεν έχω λόγια...", είπε.

Δες την ανάρτηση:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ