Follow us

THEMIS Z x Dr. Barbara Sturm | Το event στη Μύκονο που επισφράγισε μια "χρυσή" συνεργασία

Μυκονιάτικη ατμόσφαιρα, υψηλή αισθητική, κομψοί καλεσμένοι κι η συνεργασία με το beauty brand που εμπιστεύονται οι celebrities του εξωτερικού.

MissBloom TEAM
THEMIS Z event Μύκονος Courtesy of THEMIS Z

Τα μυκονιάτικα events της THEMIS Z γράφουν τη δική τους ιστορία στο ελληνικό νησί που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις διακοπές υψηλού επιπέδου, την καλαισθησία και τη γεμάτη παλμό νυχτερινή ζωή. Ιδανική οικοδέσποινα, η σχεδιάστρια Θέμις Ζουγανέλη, υποδέχτηκε στην γραφική αυλή του Οyster Evening Bar by THEMIS Z στη Χώρα της Μυκόνου τους καλεσμένους της για να γιορτάσει τα πέντε χρόνια της επιτυχημένης πορείας του brand της επισφραγίζοντάς τα με μια ακόμα "χρυσή" συνεργασία: με το beauty brand των A-listers, τη γερμανική μάρκα μοριακής περιποίησης δέρματος Dr. Barbara Sturm.

Διάσημος luxury lifestyle shopping προορισμός, το flagship store THEMIS Z, που στεγάζεται σ' ένα από τα παλαιότερα αρχοντικά της Χώρας, έχει μετατραπεί σε hotspot, αφού από φέτος αποτελεί επίσης μια όαση δροσιάς και απόλαυσης χάρη στο Οyster Evening Bar by THEMIS Z. Σ' αυτόν το υπέροχο χώρο, την τελευταία, καυτή βραδιά του Ιουλίου, ανάμεσα στις ανθισμένες μπουκαμβίλιες, σε κατάλευκους χτιστούς καναπέδες και υψηλής αισθητικής διακόσμηση από γήινα υλικά και διακοσμητικά από τις συλλογές του brand, η σχεδιάστρια υποδέχτηκε τους εκλεκτούς καλεσμένους της συστήνοντας τους το εξαιρετικό αποτέλεσμα της νέας της συνεργασίας: το συλλεκτικό beauty case δια χειρός Θέμιδος Ζουγανέλη που έκρυβε μέσα του τα summer glow essentials της Dr. Barbara Sturm.

Διαβάστε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ