Follow us

Η Sanaa Lathan αποκάλυψε ότι σταμάτησε να πίνει αλκοόλ πριν από τρία χρόνια

MissBloom TEAM
Sanaa Lathan Splash News/Ideal Image

Η Σάνα Λέιθαν (Sanaa Lathan) μιλάει για τις αλλαγές που έκανε στη ζωή της τα τελευταία χρόνια. Η ηθοποιός μιλώντας στο People αναφέρθηκε με κάθε λεπτομέρεια πώς πήρε την απόφαση να σταματήσει τελείως να πίνει αλκοόλ. Αυτό έγινε πριν από τρία χρόνια και είναι ένα από τα βήματα που έκανε για να βελτιώσει τη συνολική ψυχολογική και σωματική υγεία της. "Σταμάτησα να πίνω πριν από περίπου τρία χρόνια. Το αλκοόλ δεν ταίριαζε καθόλου στο σώμα μου. Απλώς δεν λειτουργούσε πια. Επηρέαζε τα πάντα κι αυτός είναι ένα λόγος για τον οποίο το σταμάτησα, γιατί ακόμα κι όταν έβγαινα μερικές φορές την εβδομάδα και έπινα, αυτό επηρέαζε όλη μου την εβδομάδα. Δεν ήταν απαραίτητα hangover, αλλά σίγουρα μου εξασθενούσε την ενέργεια. Δεν ένιωθα τόσο καλά. Μου επηρέαζε το άγχος", λέει η ηθοποιός

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Netflix Hit & Run είπε ακόμα ότι το αλκοόλ επηρεάζει την εγκεφαλική λειτουργία και αναφέρθηκε στη μητέρα της η οποία δεν έχει ποιεί ποτέ στη ζωή της, αλλά είναι από τα πιο διασκεδαστικά και ευτυχισμένα άτομα που γνωρίζει. "Δεν ξέρω πώς δημιουργήθηκε όλη αυτή η πεποίθηση ότι μπορείς να διασκεδάσεις μόνο με αλκοόλ. Έπρεπε πραγματικά να επαναπρογραμματίσω αυτήν την πτυχή, γιατί είναι μόνο στην κουλτούρα μας"

Η Λέιθαν είπε ακόμα ότι αυτό που την βοήθησε να αντιμετωπίσει το καθημερινό της άγχος είναι ο διαλογισμός. "Μεγάλωσα με μια μητέρα που με έμαθε για τον διαλογισμό, το έκανα, αλλά το σταμάτησα", λέει. "Ο λόγος που ξεκίνησα πριν από αρκετά χρόνια πάλι να κάνω διαλογισμό ήταν γιατί έζησα πολλά τραύματα. Η καλύτερή μου φίλη πέθανε ξαφνικά. Δεν ήταν άρρωστη. Ήταν εντελώς απροσδόκητο. Δεν μπορούσα να το επεξεργαστώ. Ήμουν σε μια κατάσταση σοκ".

Η ηθοποιός είπε ότι αυτό το γεγονός μαζί με μία σειρά από άλλα την οδήγησαν στο να παθαίνει κρίσεις πανικού και ο γιατρός που επισκέφτηκε της πρότεινε να πάρει φάρμακα ή να το αντιμετωπίσει εναλλακτικά. "Έχω την τάση πάντα να επιλέγω πρώτα κάτι το ολιστικό πριν ακολουθήσω την παραδοσιακή διαδρομή. Έτσι άρχισα να διαλογίζομαι και ξαφνικά έφυγαν όλα".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ