Follow us

Συγκίνηση Χρυσοχοΐδη για την περιπέτεια υγείας του Χαρδαλιά: "Ο Νίκος είναι γεννημένος μαχητής" (vid)

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για την περιπέτεια υγείας του Νίκου Χαρδαλιά.

MissBloom TEAM

Στην περιπέτεια υγείας του Νίκου Χαρδαλιά αναφέρθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά την ενημέρωση για την πορεία των πυρκαγιών στη χώρα.

"Ο Νίκος είναι γεννημένος μαχητής και είμαι βέβαιος ότι θα κερδίσει και σε αυτή τη δύσκολη μάχη".είναι βέβαιο ότι θα νικήσει και σε αυτή τη μάχη", δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο το μεσημέρι της Δευτέρας. Σε ανακοίνωσή του ο διοικητής του Γ.Ν.Ν. Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο- Πατησίων ("Αγία Όλγα"), Χαράλαμπος Πρίφτης, ανέφερε για το περιστατικό τα εξής:

"Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς .Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς. Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση".

Παράλληλα, σε ανακοίνωσή της η Πολιτική Προστασία αναφέρει ότι την ευθύνη συντονισμού των ενεργειών από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ανέλαβε άμεσα, από την πρώτη στιγμή μετά το περιστατικό υγείας του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο οποίος βρισκόταν ήδη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι.

Τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον Ν. Χαρδαλιά

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές. Επίσης γνωστοποιούν πως από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο νοσοκομείο, όπου διεκομίσθη ο κ.Χαρδαλιάς, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Πηγή |TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ