Follow us

Ανακοινώσεις Κικίλια - Κοτανίδου | Εστίαση, ψυχαγωγία, γήπεδα, γυμναστήρια μόνο για εμβολιασμένους από 13/9- Που θα ισχύει το rapid test

Τα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους που ανακοινώθηκαν από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και την καθηγήτρια Αναστασία Κοτανίδου.

MissBloom TEAM
Βασίλης Κικίλιας ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τα νέα μέτρα που θα εφαρμοστούν για την αναχαίτιση της πανδημίας, σε μία περίοδο που τα κρούσματα και πάλι έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, παρουσίασε νωρίτερα σήμερα Τρίτη ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και η Αναστασία Κοτανίδου, καθηγήτρια Εντατικής Θεραπείας ΕΚΠΑ, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, η οποία και παρουσίασε τα στοιχεία για την πορεία της πανδημίας.

Με δύο λόγια, οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, θα πρέπει να κάνουν κάθε εβδομάδα rapid test, το οποίο θα το πληρώνουν από την τσέπη τους. Ειδικά για τους εκπαιδευτικούς και τους εργαζόμενους στην εστίαση και στον πολιτισμό (Θεατρικές παραστάσεις, κινηματογράφοι κτλπ) προβλέπεται ότι θα πρέπει να κάνουν 2 rapid test την εβδομάδα, τα οποία επίσης θα πληρώνουν από την τσέπη τους.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ