Follow us

Κυριάκος Μητσοτάκης | Στις ΗΠΑ για τις σπουδές της μικρότερης κόρης του σε τοπ πανεπιστήμιο

Η Δάφνη Μητσοτάκη αποφοίτησε από το σχολείο στις 14 Ιουλίου ετοιμάζεται να σπουδάσει στο Yale.

Κυριάκος - Δάφνη Μητσοτάκη Instagram

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ με αφορμή τις σπουδές που ξεκινάει η κόρη του σε αμερικάνικο πανεπιστήμιο, ενημέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Όπως ανέφερε ο ίδιος, ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται πίσω στα καθήκοντά του την ερχόμενη Δευτέρα: "Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αναχωρεί σήμερα για τις ΗΠΑ. Το ταξίδι του έχει αποκλειστικά ιδιωτικό χαρακτήρα…"

Η Δάφνη Μητσοτάκη αποφοίτησε από το σχολείο στις 14 Ιουλίου και στην τελετή ήταν οι περήφανοι γονείς της. Ως οικογένεια πόζαραν όλοι μαζί μπροστά από τον φωτογραφικό φακό και αργότερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε σχετική ανάρτηση στην οποία ανέφερε: "Πως σε θυμάμαι όταν ξεκίνησες την Πρώτη δημοτικού! Και τώρα τελείωσες το σχολείο και ξεκινάς ένα νέο όμορφο ταξίδι!"

Loading...

Η Δάφνη Μητσοτάκη είναι η μικρότερη κόρη της οικογένειας Μητσοτάκη, η οποία ετοιμάζεται να σπουδάσει σε θεωρητικό αντικείμενο στο Yale. Η νεαρή Δάφνη εκτός από εξαιρετική μαθήτρια είναι και μία αρκετά ενεργή έφηβη, έχοντας πλούσια φιλανθρωπική δράση. Πιο συγκεκριμένα, έχει δημιουργήσει τη δική της οργάνωση, το "Make A Difference – Youth Helping Youth" η οποία προσφέρει προστασία και βοήθεια σε νέους και ιδίως στα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που βρίσκονται στη χώρα μας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ