Κυριάκος Μητσοτάκης | Στις ΗΠΑ για τις σπουδές της μικρότερης κόρης του σε τοπ πανεπιστήμιο

Η Δάφνη Μητσοτάκη αποφοίτησε από το σχολείο στις 14 Ιουλίου ετοιμάζεται να σπουδάσει στο Yale.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ με αφορμή τις σπουδές που ξεκινάει η κόρη του σε αμερικάνικο πανεπιστήμιο, ενημέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Όπως ανέφερε ο ίδιος, ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται πίσω στα καθήκοντά του την ερχόμενη Δευτέρα: "Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αναχωρεί σήμερα για τις ΗΠΑ. Το ταξίδι του έχει αποκλειστικά ιδιωτικό χαρακτήρα…"

Η Δάφνη Μητσοτάκη αποφοίτησε από το σχολείο στις 14 Ιουλίου και στην τελετή ήταν οι περήφανοι γονείς της. Ως οικογένεια πόζαραν όλοι μαζί μπροστά από τον φωτογραφικό φακό και αργότερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε σχετική ανάρτηση στην οποία ανέφερε: "Πως σε θυμάμαι όταν ξεκίνησες την Πρώτη δημοτικού! Και τώρα τελείωσες το σχολείο και ξεκινάς ένα νέο όμορφο ταξίδι!"

Η Δάφνη Μητσοτάκη είναι η μικρότερη κόρη της οικογένειας Μητσοτάκη, η οποία ετοιμάζεται να σπουδάσει σε θεωρητικό αντικείμενο στο Yale. Η νεαρή Δάφνη εκτός από εξαιρετική μαθήτρια είναι και μία αρκετά ενεργή έφηβη, έχοντας πλούσια φιλανθρωπική δράση. Πιο συγκεκριμένα, έχει δημιουργήσει τη δική της οργάνωση, το "Make A Difference – Youth Helping Youth" η οποία προσφέρει προστασία και βοήθεια σε νέους και ιδίως στα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που βρίσκονται στη χώρα μας.