Follow us

"Η σχέση τους είναι πολύ κακή": Eιδικός στη γλώσσα του σώματος αναλύει τις φωτό Αλβέρτου και Σαρλίν

Το πριγκιπικό ζευγάρι του Μονακό συναντήθηκε ξανά μετά από μήνες, ωστόσο, η γλώσσα του σώματος τους δεν έδειχνε κανένα συναισθηματικό δέσιμο.

MissBloom TEAM
Prince of Monaco Splash News / Ideal Image

"Που είναι η πριγκίπισσα του Μονακό;" αναρωτιούνται τους τελευταίους μήνες οι μόνιμοι κάτοικοι του πριγκιπάτου που εδώ και καιρό δεν είχαν δει τη Σαρλίν, σύζυγο του πρίγκιπα Αλβέρτου, σε καμία απολύτως κοινωνική εκδήλωση. Με τις φήμες για πιθανό διαζύγιο του πριγκιπικού ζευγαριού να κάνουν τον γύρο των διεθνών μέσων ενημέρωσης (και με τις μεταξύ τους σχέσεις να είναι έτσι κι αλλιώς αμφιλεγόμενες), οι εκπρόσωποι του οίκου των Γκριμάλντι αισθάνθηκαν την ανάγκη να βγάλουν επίσημη ανακοίνωση, στην οποία εξηγούσαν πως η Σαρλίν έχει αναγκαστεί να μείνει στη Νότια Αφρική λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Η ίδια η Σαρλίν σχολίασε ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στον γάμο της και ότι ανυπομονεί να δει ξανά από κοντά τα αγαπημένα της πρόσωπα, κάτι δεν ήταν εφικτό το προηγούμενο διάστημα αφού η πρώην Ολυμπιονίκης στην κολύμβηση δεν μπορούσε να ταξιδέψει με αεροπλάνο εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος στα αυτιά.

Τελικά, και αφού η Σαρλίν δεν έδινε σημεία ζωής στο πριγκιπάτο, ο 63χρονος Αλβέρτος πήρε τα δίδυμα παιδιά του ζευγαριού, Ζακ και Γκαμπριέλα, και ταξίδεψε μέχρι τη Νότια Αφρική με σκοπό να συναντήσει τη σύζυγό του και να παραμείνει στο πλευρό της για όσο καιρό εκείνη θα αναρρώνει από μία σοβαρή χειρουργική επέμβαση.

Συνέχισε την ανάγνωση στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ