Follow us

Mad Clip | Ο Σεμέδο με την 17χρονη στην τελευταία του συναυλία στον Ωρωπό - Τι λέει στην κατάθεσή της

Η τελευταία συναυλία του Mad Clip ήταν το περασμένο Σάββατο σε κλαμπ του Ωρωπού. Εκεί βρισκόταν ​ο Σεμέδο με τη 17χρονη και με τον 40χρονο Νιγηριανό μάνατζερ

MissBloom TEAM
Mad Clip Instagram

Συγκλονισμένος είναι ο καλλιτεχνικός κόσμος, αλλά και οι θαυμαστές του Mad Clip, στο άκουσμα της είδησης ότι ο γνωστός τράπερ έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ο 34χρονος τράπερ επέστρεφε από γάμο, όταν η Porsche που οδηγούσε ξέφυγε της πορείας της και προσέκρουσε σε κωλώνα και στη συνέχεια σε δέντρο. Οι Πυροσβέστες χρειάστηκαν δύο ώρες για να απεγκλωβίσουν τον Mad clip, ο οποίος τελικά ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Η τελευταία συναυλία που έδωσε ο Mad Clip, ήταν το περασμένο Σάββατο σε κλαμπ του Ωρωπού.

Εκεί βρισκόταν και ο κατηγορούμενος για τον βιασμό της 17χρονης, ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο, μαζί με την ανήλικη, αλλά και με τον 40χρονο Νιγηριανό μάνατζερ, ο οποίος κατηγορείται κι εκείνος για βιασμό της κοπέλας, στο σπίτι του άσου του Ολυμπιακού στη Γλυφάδα.

Η 17χρονη σημειώνει στην κατάθεσή της: "Εκεί πέρα ήταν ο Τ. (σ.σ. ο 40χρονος μάνατζερ) και ένας άλλος φίλος του και μετά ήρθε ο Σεμέδο, μαζί με έναν άλλον φίλο του και μπήκαμε στο αμάξι για να πάμε σε ένα κλαμπ στον Ωρωπό… Πήγαμε στον Ωρωπό καθίσαμε με άλλον κόσμο, ήμασταν μεγάλη παρέα και εκεί πέρα στον Ωρωπό τραγουδούσε ο Mad Clip, γι' αυτό είχαμε πάει, ο Τ. είναι μάνατζέρ του, Και καθόμασταν όλοι μαζί, ήπιαμε, εγώ ήπια παραπάνω απ' ότι έπρεπε…”.

Η συνάντηση του Σεμέδο με τον Mad Clip τον Απρίλιο του 2021

Πηγή | TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ