Follow us

Όλη η ιστορία της αρνήτριας των εμβολίων που δεν ήθελε να διασωληνωθεί και πέθανε - Οι αναρτήσεις της

Όλη η τραγική ιστορία της αρνήτριας των εμβολίων μέσα από τις αναρτήσεις της. Πέθανε τελικά στον Ευαγγελισμό. Παρέμβαση Εισαγγελέα για την υπόθεση.

MissBloom TEAM
intensive iStock

Η γυναίκα που βρήκε τον θάνατο από κορονοϊό, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, διαγνώσθηκε θετική στον κορονοϊό στις 13 Αυγούστου. Η ίδια, που υπογράφει στα social media ως Ziggy Charlie αν και το πραγματικό της όνομα είναι Αντιγόνη Πανταζή, δεν πίστευε στον ιό, ούτε φυσικά στα εμβόλια, αν και αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία της και δεν έδωσε μεγάλη σημασία. Για την ακρίβεια δεν έδωσε καθόλου σημασία, αφού την ίδια ημέρα έγραφε, ότι υπέστη διπλό χτύπημα:

Πρώτον ότι διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό, αλλά όπως σημείωνε "όχι ότι θα πεθάνουμε κιόλας. Απλά γραφειοκρατία, ταλαιπωρία, ελαφρύ φαγητό και καραντίνα. Το σεξ κομμένο", χαριτολογούσε. Αυτό που την ενοχλούσε περισσότερο ήταν ότι ο σκύλος της ήταν άρρωστος και δεν θα έβγαζε την εβδομάδα.

"Το Ρεξάκι δεν την παλεύει άλλο και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει γίνει αγγελούδι", έγραφε στα social media. Αυτό ήταν που την απασχολούσε και το θεωρούσε πολύ πιο βαρύ και σημαντικό. Η ίδια δεν είχε συναίσθηση της σοβαρότητας της μόλυνσης για αυτό και έγραφε απευθυνόμενη στον Ρεξ, "ας ζούσες εσύ και ας περνούσα εγώ 10 κόβιντ"…

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ