Follow us

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ | Έρχεται ισχυρή κακοκαιρία με χαλάζι, 9 μποφόρ και πτώση θερμοκρασίας - Μαρουσάκης: Φόβοι για πλημμύρες

Ισχυρή κακοκαιρία προβλέπει το έκτακτο δετλίο καιρού της ΕΜΥ - Καταιγίδες, άνεμοι 9 μποφόρ, χαλάζι και πτώση της θερμοκρασίας.

MissBloom TEAM
rainy weather iStock

Επικίνδυνη και ισχυρή κακοκαιρία με βροχές, καταιγίδες, πτώση της θερμοκρασίας της τάξεως των 5 με 6 βαθμών Κελσίου και χαλάζι προβλέπει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού της ΕΜΥ.

Τον κύδωνα του κινδύνου για τα επικίνδυνα φαινόμενα που αναμένονται κυρίως την Κυριακή, κρούει και ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού της ΕΜΥ

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού της ΕΜΥ:

Μεταβολή του καιρού προβλέπεται από την Κυριακή (05-09-2021) και από τα δυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά:

1. Τις τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα επηρεάσουν κυρίως τη δυτική, κεντρική και βόρεια χώρα και θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και κυρίως στα βόρεια πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις.

2. Τους θυελλώδεις βόρειους βορειοανατολικούς ανέμους στο Αιγαίο τη Δευτέρα (06-09-2021) και την Τρίτη (07-09-2021), με ένταση 7 με 8 και πιθανώς την Τρίτη 9 μποφόρ.

3. Την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας της τάξεως των 5 με 6 βαθμών Κελσίου, στα δυτικά και τα βόρεια την Κυριακή και στις υπόλοιπες περιοχές τη Δευτέρα.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ