Follow us

Ο James Corden και η σύζυγός του δεν βγήκαν ποτέ ραντεβού πριν το γάμο τους

"Τι κάνεις το βράδυ του Σαββάτου; Θες να μείνουμε μέσα και να μην κάνουμε τίποτα;" την είχε ρωτήσει όταν γνωρίστηκαν.

MissBloom TEAM
James Corden Splash News/Ideal Image

Για το πρώτο διάστημα της γνωριμίας του με τη σύζυγό του Τζούλια Κάρεϊ μίλησε ο ηθοποιός και παρουσιαστής Τζέιμς Κόρντεν. Αναφερόμενος στην αρχή του ειδυλλίου του με την Κάρεϊ ο Κόρντεν αποκάλυψε ότι οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά μένοντας περισσότερο στο σπίτι.

"Η Τζουλ κι εγώ δεν πήγαμε ποτέ ραντεβού", είπε ο Κόρντεν. "Το βράδυ που συναντηθήκαμε, μιλήσαμε για το πώς βαριόμασταν να βγούμε έξω και ότι βγαίναμε πάρα πολύ, και πίναμε πάρα πολύ…", ενώ πρόσθεσε ότι όταν βρέθηκαν σε ένα πάρτι ήταν η στιγμή που σχεδίασαν την κοινή πορεία τους. "Είπαμε για το πόσα παιδιά θα κάνουμε, αν θα πάρουμε σκύλο. Στο τέλος της βραδιάς τη ρώτησα: "Τι κάνεις το βράδυ του Σαββάτου; Θες να μείνουμε μέσα και να μην κάνουμε τίποτα; Και το ίδιο να κάνουμε και την Κυριακή. Κι αν θέλεις μπορούμε και τη Δευτέρα να μην κάνουμε τίποτα και την Τρίτη. Πώς το βλέπεις αυτό;".

Ο Κόρντεν και η Κάρεϊ άρχισαν να βγαίνουν λίγο μετά από εκείνη τη ρομαντική συνάντηση. Αρραβωνιάστηκαν το 2010 και παντρεύτηκαν το 2012 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ