Follow us

Πώς θα γίνονται οι εμβολιασμοί μαθητών από τους 3.500 παιδίατρους - Από σήμερα η διανομή των δωρεάν self test στους μαθητές

Στην μάχη των εμβολιασμών των μαθητών μπαίνουν περίπου 3.500 παιδίατροι. Πρώτα θα συγκεντρώνονται τα ραντεβού και στη συνέχεια θα μεταφέρονται τα εμβόλια στα ιατρεία.

MissBloom TEAM
vaccine kids iStock

Στην μάχη της αύξησης του ρυθμού των εμβολιασμών των μαθητών μπαίνουν περίπου 3.500 παιδίατροι, καθώς με αυτό τον τρόπο εκτιμούν κυβέρνηση και λοιμωξιολόγοι πως θα μπορέσουν να κάμψουν τις αντιστάσεις και τις ανησυχίες των γονιών.

Άλλωστε ο ρόλος των παιδιάτρων είναι ιδιαιτέρως σημαντικός για κάθε οικογένεια, καθώς τον εμπιστεύονται περισσότερο. Παράλληλα, ξεκίνησε ήδη η διαφημιστική καμπάνια στην οποία εξηγούνται οι λόγοι για την αναγκαιότητα του εμβολιασμός σε παιδιά πάνω από 12 ετών.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνεται ο εμβολιασμός στο ιατρείο του παιδιάτρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ακολουθηθούν οι διαδικασίες που ισχύουν ήδη για τους ιδιώτες γιατρούς.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ