Follow us

Γιατί το φετινό καλοκαίρι στην Πάρο ήταν η πιο joyful εμπειρία της ζωής μου

Το πιο ενδιαφέρον καλοκαίρι μετά από έναν απαιτητικό χειμώνα ήταν αυτό που χρειαζόμουν.

MissBloom TEAM
aperol spritz

Ένα ακόμα καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του με το φθινόπωρο να έχει δηλώσει για τα καλά παρουσία μέσω της πτώσης της θερμοκρασίας. Και μπορεί ο Σεπτέμβριος να βιάζεται να εξαφανίσει κάθε ίχνος του καλοκαιρινού τοπίου, ευτυχώς όμως έχω κρατήσει ενθύμια από το πιο διασκεδαστικό καλοκαίρι της ζωής μου, στα οποία μπορώ να καταφεύγω όταν νιώθω πως θέλω να ξεφύγω από το μουντό σκηνικό της νέας εποχής και τις υποχρεώσεις που καταδέχονται η μία την άλλη.

Φέτος, λοιπόν, επισκέφθηκα την Πάρο και εκείνο που δε γνωρίζα μέχρι τη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στο νησί που έχω περάσει τόσα και τόσα καλοκαίρια ήταν πως η φετινή εμπειρία θα είναι εντελώς διαφορετική. Το πορτοκαλί χρώμα έγινε σήμα κατατεθέν του κυκλαδίτικου τοπίου και θα σας εξηγήσω το γιατί ευθύς αμέσως.

Γιατί το φετινό καλοκαίρι στην Πάρο ήταν η πιο joyful εμπειρία της ζωής μου

An Aperol Spritz State of Mind

Σε όλο το νησί υπήρχε αυτή η θετική ενέργεια και η διάθεση φυγής από τον δύσκολο χειμώνα που περάσαμε μέσω των ενεργειών που εκτυλίχθηκαν χάρη στο Aperol Spritz. Τι σημαίνει αυτό; Στις γνωστότερες παραλίες της Πάρου και βάσει του χάρτη του Aperol Spritz, μπορούσες να απολαύσεις το πιο δροσιστικό aperitivo του καλοκαιριού με το ζωντανό πορτοκαλί χρώμα και την υπέροχη γεύση και να χορέψεις στους ρυθμούς της μουσικής των Aperol Spritz Djs, ανεβάζοντας τη διάθεση στα ύψη.

Aperol Spritz

Πέρα όμως από τη συντροφιά του Aperol Spritz, είχα την ευκαιρία να απολαύσω και το ανεπανάληπτο μενού του σεφ Αθηναγόρα Κωστάκου σε ειδικά σημεία, το οποίο σε συνδυασμό με το παριανό ηλιοβασίλεμα δημιουργούσαν το απόλυτο σκηνικό για ατελείωτα stories στο Instagram.

Aperol Spritz

Και σαν να μην έφτανε αυτό, σίγουρα στο δρόμο θα συναντούσες το Aperol Spritz Squad που "όργωνε" το νησί και ενημέρωνε το κοινό για τις δράσεις του αγαπημένου Aperitivo, μοιράζοντας δώρα, ενώ το ιστιοπλοϊκό ήταν η ομορφότερη εμπειρία των διακοπών μου, απολαμβάνοντας Aperitivo Hour βόλτες γύρω από το διασημότερο νησί των Κυκλάδων.

Aperol Spritz

Όσο για το αμφίβιο όχημα ήταν η πραγματική έκπληξη καθώς έβγαινε ξαφνικά από τη θάλασσα και μετατρεπόταν μεμιάς σε mobile bar και dj deck, ενώ χάριζε εκπλήξεις και δώρα στους παρευρισκομένους.

Aperol Spritz

Τα συναισθήματα που μου άφησε αυτή η joyful εμπειρία ήταν ξεγνοιασιά, ελευθερία, απύθμενη χαρά! Όσο κοιτάω τις φωτογραφίες των διακοπών σκέφτομαι, πόσο θα ήθελα να ξαναγυρίσω στο νησί όπου το μπλε συνάντησε για μια στιγμή το πορτοκαλί και μαζί κατάφεραν να χαρίσουν στους επισκέπτες του το πιο υπέροχο καλοκαίρι της ζωής τους. #aperolspritzinparos.

Aperol Spritz

Aπολαύστε υπεύθυνα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ