Follow us

Επίθεση με βιτριόλι | Καθήλωσε η εικόνα της Ιωάννας - Συγκίνηση από το μάθημα ψυχής - Οργή για την απούσα Έφη Κακαράντζουλα

Απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση ή βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη; Η απόφαση για την επίθεση με βιτριόλι που θα κρίνει τη μοίρα της 37χρονης Έφης.

MissBloom TEAM
Ιωάννα Παλιοσπύρου NDP

Στα τέλη Σεπτεμβρίου θα γραφτεί η επόμενη πράξη του δράματος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, καθώς η πολύκροτη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που άρχισε χθες θα συνεχιστεί στις 30 του μήνα.

Η χθεσινή διαδικασία στιγματίστηκε από την παρουσία του θύματος στη δικαστική αίθουσα και από την απουσία του θύτη. Η Ιωάννα αποφάσισε να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τη γυναίκα που τον Μάιο του 2020 της άλλαξε τόσο βίαια όλη της τη ζωή και από την άλλη, με μια λιτή ανακοίνωση η καθ'ομολογία δράστιδα, Έφη Κακαράντζουλα δήλωσε πως θα καθίσει στο εδώλιο "αργότερα".

Το ψυχικό σθένος και η δύναμη της 36χρονης συγκίνησε το πανελλήνιο, προκαλώντας κύμα συμπαράστασης από τους χρήστες των social media. Άπαντες υποκλίθηκαν στο κουράγιο της νεαρής γυναίκας η οποία φορώντας μία ειδική, θεραπευτική μάσκα και έχοντας καλυμμένο σχεδόν όλο της το σώμα θέλησε να δώσει το παρών στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ