Follow us

"Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί": Το νέο φθινοπωρινό online Masterclass που δεν πρέπει να χάσεις!

Έρχεται το δεύτερο "γλυκό μάθημα" της χρονιάς από τη ΓΙΩΤΗΣ και τον Masterchef Σταύρο Βαρθαλίτη!

MissBloom TEAM
masterclass γιώτης

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του πρώτου online Masterclass "Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί", που ήταν αφιερωμένο σε καλοκαιρινά γλυκά και πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο από τη ΓΙΩΤΗΣ και τον ταλαντούχο Masterchef Σταύρο Βαρθαλίτη, ήρθε η ώρα για το δεύτερο "γλυκό μάθημα" της χρονιάς, αφιερωμένο στις ζύμες!

Η "ύλη" του 2ου διαδικτυακού Masterclass "Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί", περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται να ξέρουμε για θεϊκό, αφράτο red velvet κέικ με γέμιση, αλλά και την πιο τραγανή και ακαταμάχητη τάρτα με τριπλή σοκολάτα που θα ξετρελαίνουν τους αγαπημένους μας, μικρούς και μεγάλους!

"Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί": Το νέο φθινοπωρινό online Masterclass που δεν πρέπει να χάσεις!

Αν θέλεις λοιπόν να πάρεις μέρος κι εσύ στη μοναδική αυτή ζαχαροπλαστική εμπειρία, μπες στο www.jotis-zacharoplathoume.gr και δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό "Ζαχαροπλάθουμε και Μαθαίνουμε Μαζί", από 15/09 έως 26/09, για να διεκδικήσεις μία θέση στο διαδικτυακό Μasterclass. 15 τυχεροί ή τυχερές, που θα προκύψουν μέσα από κλήρωση, θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μοναδικές συνταγές με ζύμη του αγαπημένου Masterchef, υπό την καθοδήγησή του βήμα-βήμα και σύμμαχο τα εξαιρετικά προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ. Eπιπλέον, στη 2η φάση του διαγωνισμού, ο "καλύτερος μαθητής" θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει έπαθλο μια κουζινομηχανή! Σε κάθε περίπτωση, όλοι όσοι δηλώσουν συμμετοχή, ακόμη και αν δεν σταθούν τυχεροί για να συμμετάσχουν στο Masterclass, μπαίνουν σε κλήρωση για να κερδίσουν αγαπημένα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Διαγωνισμό "Ζαχαροπλάθουμε & Μαθαίνουμε Μαζί" και τους Όρους Συμμετοχής, στο www.jotis-zacharoplathoume.gr.

Καλή επιτυχία!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ