Follow us

Ο Paul McCartney αποκαλύπτει πώς εμπνεύστηκε το "Rocky Racoon" των Beatles

MissBloom TEAM
Paul McCartney Splash News/Ideal Image

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το τραγούδι των The Beatles "Rocky Racoon". Ο ΜακΚάρτνεϊ μίλησε για το πώς δημιουργήθηκε το τραγούδι σε συνέντευξή του στον κωμικό Μπομπ Μόρτιμερ. Πρόσφατα κοινοποιήθηκε τρέιλερ από τη συνέντευξη, ενόψει της κυκλοφορίας της βιογραφίας του ΜακΚάρτνεϊ, "The Lyrics: 1956 To The Present", η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου. Στη βιογραφία ο τραγουδιστής – τραγουδοποιός, αναφέρεται στις πρώτες του συνθέσεις, στα τραγούδια που έγραψε για τους Beatles, Wings και στη συνέχεια για τη σόλο καριέρα του μέχρι σήμερα.

Στο απόσπασμα ο ΜακΚάρτνεϊ μιλάει για την ιστορία πίσω από το τραγούδι "Rocky Raccoon", το οποίο περιλαμβάνει τους στίχους: "Τώρα ο γιατρός ήρθε και είχε τη μυρωδιά του τζιν…. Είπε: "Ρόκι, βρήκες τον μάστορά σου”. Και ο Ρόκι είπε: "Γιατρέ, είναι μόνο μια γρατσουνιά”".

Ο ΜακΚάρτνεϊ αναφέρει στη συνέντευξη στον Μόρτιμερ: "Οδηγούσα ένα μικρό μοτοποδήλατο για να πάω να δω την ξαδέρφη μου Μπέτι. Ήταν μια νύχτα με φεγγάρι ... Είπα: "Ουάου, κοίτα εκείνο το φεγγάρι!”" ανέφερε ο τραγουδιστής και θυμήθηκε ότι το μοτοποδήλατο έπεσε στο πλάι, δεν υπήρχε τρόπος να το ξανασηκώσει και χτύπησε στο πεζοδρόμιο. Ο τραγουδιστής εξηγεί ότι χτύπησε στα χείλη και αιμορραγούσε από το ατύχημα και η ξαδέρφη του κάλεσε γιατρό.

"Πρέπει να ήταν περίοδος Χριστουγέννων… ο γιατρός είχε πιει" σημειώνει ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ. "Είπε: "Νομίζω ότι χρειάζεσαι μερικές βελονιές”".

Ο ΜακΚάρτνεϊ ζήτησε να του χορηγηθεί αναισθητικό, αλλά ο γιατρός είχε μόνο βελόνα και κλωστή. "Και προσπαθούσε να περάσει την κλωστή στη βελόνα αλλά δεν έβλεπε. Έτσι η Μπέτι τελικά πέρασε την κλωστή".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ