Η κορυφαία αισθητική της LG Gallery OLED TV συναντά την δημιουργικότητα του Στέλιου Κουδουνάρη και τη φινέτσα της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Πώς συνδυάζεται με αρμονικό τρόπο η άψογη σχεδίαση με την λειτουργικότητα; Η ασύγκριτη τεχνογνωσία της LG έρχεται να δώσει την απάντηση, δημιουργώντας τη σειρά LG Gallery OLED. Μια τηλεόραση που απαντά στο όραμα για ένα καινοτόμο αλλά και κομψό τεχνολογικό δημιούργημα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η LG Gallery OLED TV αποτελεί την επιτομή της fine art αισθητικής, που προσφέρει την οπτική ενός πραγματικού έργου τέχνης. Με την κορυφαία τεχνολογία LG OLED που τη διακρίνει αυτο-φωτίζεται και δεν απαιτεί οπίσθιο φωτισμό -κάτι που ξεκλειδώνει έναν νέο κόσμο σχεδιασμού τηλεόρασης: απίστευτα λεπτή κατασκευή, εξαιρετικά λεπτές στεφάνες και τελικά ένα κομψό design item που μοιάζει σαν έργο τέχνης.

Με την απαράμιλλη εμφάνιση της, η καινούργια τηλεόραση της LG κόσμησε και το ατελιέ του γνωστού σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη, σε ένα καλλιτεχνικό "πάντρεμα" ποιότητας, τεχνολογίας και στυλ. Το μινιμαλιστικό design και η ρεαλιστική της απεικόνιση, έδωσε μία λεπτή αλλά καθοριστική πινελιά σε ένα χώρο που ξεχειλίζει από αισθητική. Το ατελιέ επισκέφτηκε η γνωστή δημοσιογράφος, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία φωτογραφήθηκε με φόρεμα δημιουργίας του Στέλιου Κουδουνάρη, εκπληρώνοντας με ακρίβεια τη σύνδεση της φινέτσας με την state of the art τεχνολογική καινοτομία της LG.

Δες περισσότερα στο CasaViva.gr