Follow us

AXIA | Η πρώτη extra dry μαστίχα είναι ίσως το πιο άξιο ποτό του φθινοπώρου

Η πρώτη extra dry μαστίχα, σε αποκλειστική διανομή από την Beverage World για την ελληνική αγορά

MissBloom TEAM
axia

Σε μια εποχή όπου το απρόβλεπτο είναι καθημερινό, χρειάζονται μόλις μερικές σταγόνες μιας - απροσδόκητα- νόστιμης γεύσης για να φέρεις τον κόσμο ανάποδα. Για αυτό το σκοπό "γεννήθηκε" το AXIA, το πρώτο extra dry απόσταγμα μαστίχας παγκοσμίως, προκαλώντας μας να αλλάξουμε το καθιερωμένο και να γνωρίσουμε την εναλλακτική πλευρά των ελληνικών αποσταγμάτων.

AXIA | Η πρώτη extra dry μαστίχα είναι ίσως το πιο άξιο ποτό του φθινοπώρου

Με την ονομασία του να παραπέμπει στην ελληνική λέξη ΑΞΙΑ, αντικατοπτρίζοντας την αναγνωρισμένη υψηλή αξία των κρυστάλλων μαστίχας μέσα στους αιώνες έως και σήμερα, το AXIA αποτελεί ένα άριστης ποιότητας ξηρό και διαυγές απόσταγμα. Με 40% αλκοολικούς βαθμούς (αποτέλεσμα συνδυασμού παραδοσιακών τεχνικών εκχύλισης και απόσταξης), περιεκτικότητα σε ζάχαρη μόλις 0,5% και θερμιδική αξία παρόμοια με αυτήν της τεκίλας (από τις χαμηλότερες στα οινοπνευματώδη ποτά), το AXIA έρχεται να ταράξει τα νερά στην παγκόσμια κατανάλωση αποσταγμάτων μαστίχας και να δημιουργήσει τη δική του κατηγορία, προσφέροντας μοναδικές προτάσεις κατανάλωσης που θα γοητεύσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

axia

Το AXIA παράγεται στο αποστακτήριο Πλωμαρίου, με μακρά επιτυχημένη παράδοση στη δημιουργία ξεχωριστών αποσταγμάτων, και σε συνδυασμό με την απαράμιλλη τέχνη της αποσταγματοποιού και της ομάδας της, διατηρεί όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά της μαστίχας, εμπλουτισμένα με βελούδινες νότες περγαμόντου, κυπαρισσιού και αρώματα τριαντάφυλλου, δημιουργώντας ένα άκρως αναζωογονητικό ξηρό απόσταγμα.

axia

Την αποκλειστική διανομή του AXIA στην ελληνική αγορά ανέλαβε η Beverage World με τον CEO της AXIA Spirits, Tony Chvala, να αναφέρει χαρακτηριστικα πως "Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με έναν άκρως συνδεδεμένο και αξιόπιστο συνεργάτη στην Ελλάδα, όπως η Beverage World, όντας ένας συνεργάτης με τον οποίο μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία ανάπτυξης μαρκών, ανατρέποντας τα καθιερωμένα. Ανυπομονούμε για τη συνεργασία με την Beverage World και για τη διάδοση του πνεύματος του ΑΧΙΑ στην Ελληνική αγορά".

Από την πλευρά της Beverage World, ο Στέφανος Λοίζος (Marketing & Trade Marketing Manager) καλωσόρισε το AXIA στο premium portfolio της εταιρείας δηλώνοντας πως "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε το AXIA στην ελληνική αγορά, ένα premium προϊόν που προσδίδει νέο αέρα στην παραδοσιακή μαστίχα και αισθανόμαστε βέβαιοι ότι το ελληνικό κοινό θα το αγκαλιάσει για την μοναδικότητά του και την τολμηρή του γεύση".

Γευστικά Χαρακτηριστικά

Άρωμα: Φυσικό και διακριτικό άρωμα μαστίχας, συνοδευόμενο από γλυκές/λουλουδάτες νότες ροζ τριαντάφυλλου.

Γεύση: Τραγανή, ρητινώδης γεύση μεσογειακού κυπαρισσιού με μια bitter απόχρωση φρέσκου ξύσματος εσπεριδοειδών.

Επίγευση: Βελούδινη επίγευση περγαμόντου που αφήνει μια απαλή αίσθηση στο στόμα.

Προτάσεις κατανάλωσης

Axia Tonic: Μια αναζωογονητική παραλλαγή του κλασικού Aperitivo

Συστατικά: 45ml AXIA, 150ml Mediterranean Tonic

Εκτέλεση: Σε παγωμένο ποτήρι κρασιού, προσθέτουμε πάγο, το AXIA και το tonic. Γαρνίρουμε με φύλλο δεντρολίβανου, ένα γλυκάνισο και λίγους κόκκους ροζ πιπεριού.

axia

Mastiha Margarita : Δροσερό, κομψό και υπέροχα μεσογειακό

Συστατικά: 90ml AXIA, 45ml Dry Pierre Ferrand dry curaçao, 15ml Σιρόπι αγαύης, 45ml Φρέσκος χυμός lime

Εκτέλεση: Ανακατεύουμε όλα τα συστατικά σε shaker, και σερβίρουμε σε χαμηλό ποτήρι γεμάτο πάγο. Γαρνίρουμε με καπνιστό salt rim.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ