O REDD Coffee μάς προσκαλεί στην πιο ευχάριστη ρουτίνα της πόλης

Φέτος το Φθινόπωρο, ο REDD Coffee προτείνει δυο "νησιωτικά" χαρμάνια καφέ από την εξωτική Κούβα & την ηφαιστειογενή Σουμάτρα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ανανεώνοντας διαρκώς την ποικιλία των ιδιαίτερων γεύσεων καφέ που προσφέρει στα καταστήματά του, o REDD Coffee σας καλεί αυτό το φθινόπωρο να επιστρέψετε στις μικρές ευχάριστες ρουτίνες της πόλης, απολαμβάνοντας δύο πολύ ξεχωριστές "νησιωτικές" προτάσεις για εσπρέσο, έναν από την εξωτική Κούβα και έναν από την ηφαιστειογενή Σουμάτρα της Ινδονησίας.

Ο πρώτος, καβουρδισμένος πιο σκούρος, έχει απαλό κρεμώδες σώμα και γλυκόπικρες νότες καραμέλας, ενώ ο δεύτερος μια ελαφρά πικάντικη σοκολατένια επίγευση και γήινο άρωμα, που αντανακλά πλήρως την άγρια φυσική ομορφιά του πιο πολυδιάστατου οικοσυστήματος της γης.

Το χαρμάνιασμα των δύο μας δίνει έναν γευστικά δυνατό και απόλυτα ισορροπημένο εσπρέσο με χαμηλή οξύτητα, εξωτική πολυπλοκότητα και παρατεταμένη επίγευση!

Η εμπειρία του καλού καφέ στα καταστήματα REDD Coffee, στο Κολωνάκι και στη Γλυφάδα, δεν μοιάζει με καμία άλλη…

Όπως κι αν προτιμάτε τον καθημερινό σας καφέ, είναι γνωστό πια ότι ο talk-of-the-town REDD Coffee διαθέτει ποιοτική πρώτη ύλη (limited single origins και blends που μπορείς να αγοράσεις και για το σπίτι), state-of-the-art εξοπλισμό και άριστα εκπαιδευμένους baristas που δημιουργούν για σας μοναδικούς Espresso, απολαυστικούς Latte, πλούσιους Flat White, πυκνούς Freddo και τον αυθεντικό Americano, καθιστώντας τον REDD την απόλυτη επιλογή των πιο ψαγμένων coffee-lovers.

Ασυναγώνιστος και ο Cold Brew του REDD Coffee, που χάρη στην art of slow διαδικασία παραγωγής του, μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο σας για αρκετές βδομάδες, φρέσκος και γευστικός όπως την πρώτη μέρα!

Τον REDD Coffee μπορείτε να τον απολαύσετε στο REDD Κολωνάκι (Καψάλη 8) και στο REDD Γλυφάδα (Λ. Ποσειδώνος 71), καθώς και σε επιλεγμένα καφέ σε όλη την Ελλάδα.