Follow us

Σεισμός στο Ηράκλειο | Έφτασε στην Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ανακοινώνει μέτρα 30 εκατ. ευρώ (Βίντεο)

Ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται στη σεισμόπληκτη Κρήτη. Μετέβη στο Χουδέτσι Αρχάνων Αστερουσίων, περιοχή που αντιμετωπίζει σοβαρές ζημιές στο οδικό δίκτυο αλλά και σε κτίρια.

MissBloom TEAM
Cretalive Cretalive

Στην Κρήτη έφτασε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να δει και να ενημερωθεί από κοντά για την κατάσταση που επικρατεί, μετά το σεισμό των 5,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο.

Ο κ. Μητσοτάκης μετέβη απευθείας από τη Γαλλία, όπου υπεγράφη η ιστορική αμυντική συμφωνία Ελλάδας - Γαλλίας, και προσγειώθηκε απευθείας στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Αμέσως κατευθύνθηκε στο Χουδέτσι Αρχάνων Αστερουσίων, περιοχή που επίσης αντιμετωπίζει σοβαρές ζημιές από τον σεισμό, σε οδικό δίκτυο αλλά και κτίρια. Ο κ. Μητσοτάκης από χθες μετά τη σεισμική δόνηση, έδωσε εντολή να βρεθεί στην περιοχή η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και άλλα στελέχη της κυβέρνησης, όπως επίσης ζήτησε να αναπτυχθεί τάχιστα ο μηχανισμός αντιμετώπισης της κατάστασης που έχει προκληθεί.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ