Follow us

Οι μινιατούρες της Λένας Πάσχου είναι ό,τι πιο μικροσκοπικά κομψό είδαμε

Η καλλιτέχνις έχει αφιερώσει τη ζωή της στη δημιουργία έργων τέχνης με χαρακτήρα.

MissBloom TEAM
Λένα Πάσχου

Με την τέχνη να είναι το Α και το Ω στη ζωή της, η Λένα Πάσχου δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε μία ημέρα της χωρίς δημιουργία. Από μικρή ηλικία είχε ανακαλύψει την καλλιτεχνική της φύση, με αποτέλεσμα να ασχοληθεί αργότερα με τη ζωγραφική και το χειροποίητο κόσμημα.

Οι μινιατούρες της Λένας Πάσχου είναι ό,τι πιο μικροσκοπικά κομψό είδαμε

"Η τέχνη ζούσε πάντα μέσα μου, μου χάραζε τον δρόμο. Μονοπωλούσε την ψυχή μου, χάριζε πνοή στα όνειρά μου και άπλετο φως στις μέρες μου!", λέει η ίδια για την αγάπη της προς τις τέχνες με το ταξίδι της στον κόσμο της δημιουργίας να την οδηγεί στην γλυπτική. Από την πρώτη της επαφή με το αντικείμενο, συνειδητοποίησε πως ο τομέας αυτός ήταν το πραγματικό της κάλεσμα.

λενα πασχου

Τα τελευταία χρόνια η καλλιτέχνις ασχολείται με τις μινιατούρες και τον μοντελισμό, δημιουργώντας ολόκληρους κόσμους τους οποίους μπορείς να κρατήσεις στην παλάμη του χεριού σου.

Λένα Πάσχου
Λένα Πάσχου

"Αγαπώ να φτιάχνω κόσμους μικρούς, μαγικούς και να ονειρεύομαι πως ζω μέσα σε αυτούς! Νιώθω σα να γεννήθηκα γνωρίζοντας να κάνω αυτό που τόσο αγαπώ. Δε θα σταματήσω! Άλλωστε η τέχνη δεν έχει φραγμούς, δεν έχει όρια, είναι αστείρευτη πηγή έκφρασης, είναι κατάθεση ψυχής" εξηγεί η Λένα Πάσχου, που η αγάπη της για την τέχνη την έκανε γνωστή στο φιλότεχνο κοινό, που αναγνωρίζει το πάθος της για τη δημιουργία φαντασιακών κόσμων, την αναπαραγωγή τρυφερών αναμνήσεων με στόχο το συναίσθημα.

Λένα Πάσχου

Δες περισσότερα έργα τέχνης της Λένας Πάσχου:

Λένα Πάσχου
Λένα Πάσχου
Λένα Πάσχου
Λένα Πάσχου

Δες περισσότερα σε:

Facebook: Lena' s originals

Instagram: @lenas_originals

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ