Follow us

Δίκη για επίθεση με βιτριόλι - Προκλητική και αμετανόητη η Έφη Κακαράντζουλα | "Εσύ ξέρεις γιατί σου έριξα το βιτριόλι"

Στο δικαστήριο συναντήθηκαν σήμερα για πρώτη φορά μετά την επίθεση με βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η δράστης Εφη Κακαράντζουλα.

MissBloom TEAM
Έφη Κακαράτζουλα NDP

Στο δικαστήριο συναντήθηκαν σήμερα για πρώτη φορά μετά την επίθεση με βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η δράστης Εφη Κακαράντζουλα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κατηγορούμενη είπε μέσα στον χώρο του δικαστηρίου, απευθυνόμενη στην Ιωάννα: "Ξέρω ότι αυτό που έχει συμβεί, δεν γίνεται αποδεκτό. Όμως εσύ γνωρίζεις πολύ καλύτερα από τον καθένα γιατί σου έριξα το βιτριόλι. Διαβεβαιώνω ότι στην απολογία μου θα προβώ σε όλες τις απαραίτητες διευκρινίσεις για το γιατί προχώρησα σε αυτή την πράξη".

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, τελειώνοντας τη συγκλονιστική κατάθεσή της, είπε χαρακτηριστικά: "Θέλω να πω ότι από εκείνη την ημέρα το μεγαλύτερο συναίσθημα που νιώθω είναι φόβος. Φόβος γιατί δεν γνωρίζω το λόγο της επίθεσης, αλλά και γιατί δεν γνωρίζω ποιοι άλλοι είχαν συμμετάσχει σε αυτή τη επίθεση εναντίον μου. Είμαι βέβαιη ότι αν είχε καταφέρει να μου επιτεθεί στο σπίτι μου, όπως αρχικά σχεδίαζε, αν είχε γίνει η επίθεση εκεί που είμαι μόνη μου και βράδυ που συνήθως γυρίζω στο σπίτι, εγώ σήμερα δε θα ήμουν εδώ. Θα επιτύχει το σκοπό της".

Αμέσως μετά, ο συνήγορος της Εφης Κακαράντζουλα, ζήτησε να κάνει δήλωση η κατηγορούμενη, με τον αδελφό του θύματος να εξοργίζεται και να φωνάζει.

Ο διάλογος που ακολούθησε:

Εφη Κακαράντζουλα: Θα ήθελα να απευθυνθώ προς το θύμα…

Αδελφός Ιωάννας: Μη ξανά κοιτάξεις από εδώ!

Εφη Κακαράντζουλα: Ξέρω ότι αυτό που έχει γίνει δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσύ Ιωάννα γνωρίζεις γιατί στο έκανα. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή.

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα, καθώς κατέθετε η Ιωάννα Παλιοσπύρου για το πώς βίωσε την επίθεση με βιτριόλι από την Εφη και περιγράφοντας τον Γολγοθά που ανεβαίνει, γύρισε προς την πλευρά της κατηγορουμένης και της είπε: "Εσύ τι κοιτάς έτσι;". Και συνέχισε απευθυνόμενη προς το δικαστήριο: "Ετσι με κοίταξε όταν μου επιτέθηκε. Όπως με κοιτάζει τώρα".

Στα λόγια αυτά η Κακαράντζουλα αντέδρασε ψιθυρίζοντας κάτι, που δεν μπόρεσαν να ακούσουν όσοι παρακολουθούν τη δίκη, το άκουσαν όμως οι συγγενείς της Ιωάννας.

Εκείνη τη στιγμή ξέσπασαν η μητέρα και ο αδελφός του θύματος και άρχισαν να φωνάζουν: "Τολμάς να μιλάς τέρας; Είσαι φίδι. Σκύλα, απόβρασμα, μας κατέστρεψες τη ζωή", καθώς δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τον θυμό τους για την αδιαφορία που επιδεικνύει η κατηγορούμενη μπροστά στο δράμα της Ιωάννας.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ