Follow us

Επίθεση με βιτριόλι - Ψυχίατρος για Κακαράντζουλα | Εν δυνάμει δολοφόνος που το ευχαριστιέται - Δεν θεραπεύεται

"Βλέπει την Ιωάννα και ευχαριστιέται. Είναι ευχαριστημένη για αυτό που έχει κάνει", λέει για τη δράστρια της επίθεσης με βιτριόλι ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας.

MissBloom TEAM
Κακαράτζουλα

Ως μια "δυνάμει δολοφόνο", μια "ηρωίδα του κακού", η οποία ευχαριστιέται την πράξη της, χαρακτήρισε την κατηγορούμενηγια την επίθεση με το βιτριόλι, Εφη Κακαράντζουλα, ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα MEGA.

"Μη σας κάνει εντύπωση τίποτα από όλα αυτά. Υπάρχει μια διαταραχή στην προσωπικότητα της δράστιδος που λέγεται αντικοινωνική διαταραχή. Δεν θεραπεύεται. Είναι διαταραχή με βίαιο χαρακτήρα, καθόλου συναίσθημα, ενοχής ή τύψεις. Είδα στην κατηγορουμένη αυτό που περίμενα. Μια ηρωίδα του κακού, μια εν δυνάμει δολοφόνο, έναν άνθρωπο που κάποια στιγμή θα έφτανε στο κακό και έφτασε" σχολίασε ο ειδικός, σχετικά με την στάση της δράστιδος στην χθεσινή δίκη.

"Βλέπει την Ιωάννα και ευχαριστιέται. Είναι ευχαριστημένη γι' αυτό που έχει κάνει. Γιατί είναι δημιουργημένη να κάνει το κακό και να το ευχαριστιέται, και δεν έχει καμία ενοχή. Ο φόβος της Ιωάννας είναι λογικός. Είναι ήδη με 90% αναπηρία. Φοβάται και για την ίδια της τη ζωή από τη στάση της κατηγορουμένης. Η κατηγορουμένη δεν σταμάτησε και δεν θα σταματήσει", πρόσθεσε ο ψυχίατρος.

Σύμφωνα με τον κ. Σούρα, ο φόβος της Ιωάννας ότι θα προσπαθήσει η κατηγορούμενη να την αποτελειώσει όταν αποφυλακιστεί είναι δικαιολογημένος. "Ο δολοφόνος της διπλανής πόρτας, θα σκοτώσει, θα κάνει το κακό, οποιαδήποτε στιγμή στην ζωή του", έκανε λόγο για την γυναίκα που έριξε το καυστικό υγρό στην Ιωάννα.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ