Επίθεση με βιτριόλι - Δικηγόρος 36χρονου | Η Κακαράντζουλα είχε εμμονή δύο χρόνια με την Ιωάννα

Ο δικηγόρος του 36χρονου βασικού μάρτυρα στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, δήλωσε πως η κατηγορούμενη Εφη Κακαράντζουλα είχε εμμονή με την 35χρονη Ιωάννα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Ο δικηγόρος του 36χρονου βασικού μάρτυρα στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, δήλωσε μιλώντας στο MEGA, πως η κατηγορούμενη Εφη Κακαράντζουλα είχε εμμονή με την 35χρονη Ιωάννα.

Ο δικηγόρος του 36χρονου, με τον οποίο η κατηγορούμενη μιλούσε τακτικά τα τελευταία δύο χρόνια, υποστήριξε πως η ίδια όλο αυτό τον καιρό παρίστανε το θύμα και είχε εμμονή με την Ιωάννα Παλιοσπύρου. Αυτός φέρεται σύμφωνα με τις πληροφορίες, να είναι και ο λόγος της επίθεσης, και επιπλέον, είναι πιθανό, να προετοίμαζε την επίθεση κατά της Ιωάννας ακόμα και δύο χρόνια πριν.

Διάβασε περισσότερα στο thetoc.gr