Follow us

Μυρτώ | Στο ΣτΕ η μητέρα της - Διεκδικεί αποζημίωση 200.000 ευρώ από το Ελληνικό Δημόσιο

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας βρέθηκε τη Δευτέρα το πρωί η μητέρα της Μυρτούς της Πάρου. Διεκδικεί αποζημίωση 200.000 ευρώ από το Δημόσιο για την κακοποίση της κόρης της από τον Πακιστανό δράστη, το 2012.

MissBloom TEAM
Μυρτώ Facebook @Μαρία Κοτρώτσου

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας βρέθηκε τη Δευτέρα το πρωί η μητέρα της Μυρτούς, του κοριτσιού που το 2012, σε ηλικία 15 χρονών, κακοποιήθηκε στην Πάρο από έναν νεαρό Πακιστανό, με συνέπεια το σοβαρό τραυματισμό της, που σήμερα - παρά τις πολύχρονες θεραπείες και διαδοχικές εγχειρήσεις την έχει καταστήσει τετραπληγική.

Η μητέρα της Μυρτούς, η οποία σήμερα είναι 24χρονων, προσέφυγε στο ΣτΕ ζητώντας την καταβολή ύψους 200.οοο ευρώ από το Ελληνικό Δημόσιο, ως υπεύθυνο για την παράνομη είσοδο στη χώρα του καταδισθέντος δράστης του εγκλήματος που συγκλόνισε τη χώρα, καθώς επίσης και την καταβολή μηνιαίας διατροφής για την κάλυψη των μηνιαίως εξόδων νοσηλείας, ύψους 2.997, 81 ευρώ.

Τέλος, η μητέρα και η μεγαλύτερη αδελφή του θύματος ζητούν ως αποζημίωση επιπλέον 50 χιλιάδες ευρώ η κάθε μία, ως αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης.

Το μήνυμα της μητέρας της Μυρτούς

"Θα είμαι η φωνή σου στο Συμβούλιο Επικράτειας. Μια φωνή που η Πολιτεία κωφεύει και αποποιείται την ευθύνη της για ό,τι σου συνέβη", έγραψε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Μαρία Κοτρώτσου, η οποία δήλωσε πως θα είναι παρούσα στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο κατά τη σημερινή διαδικασία.

"Μυρτώ μου! αύριο στις Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 10:00πμ θα είμαι η φωνή σου στο συμβούλιο επικράτειας ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 47-49
Μια φωνή που η Πολιτεία κωφευει και αποποιείται την ευθύνη της για ότι σου συνέβη. Καλώ όλους όσους σε αγαπούν, να δώσουν το παρόν!
Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε να αλλάξουμε αυτό το ΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ και αν η ΜΥΡΤΩ ανοίξει το δρόμο και σε άλλους θα σκέφτομαι ότι ο Θεός έχει λόγο που επιτρέπει να γίνονται κάποια πράγματα.,,,,", έγραψε στην ανάρτηση της η μητέρα της 24χρονης.

Μυρτώ | Στο ΣτΕ η μητέρα της - Διεκδικεί αποζημίωση 200.000 ευρώ από το Ελληνικό Δημόσιο

Δες περισσότερα στο TheToc.gr



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ