Follow us

Το ΙΑΣΩ 25 χρόνια φροντίζει την υγεία της γυναίκας και γιορτάζει τον Μήνα Μαστού με μοναδικές προσφορές

Η προσφορά ισχύει έως 31/10/2021.

MissBloom TEAM
ΙΑΣΩ

Το ΙΑΣΩ, η μεγαλύτερη Μαιευτική & Γυναικολογική Κλινική στην Ευρώπη έχει δημιουργήσει το μεγαλύτερο Κέντρο Μαστού στην Ελλάδα. Με γνώμονα την άριστη φροντίδα της γυναίκας γιορτάζει κάθε χρόνο τον Μήνα Μαστού με πρωτοποριακές καμπάνιες που στόχο έχουν την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τον Καρκίνο του Μαστού. Το ηχηρό μήνυμα του ΙΑΣΩ για φέτος είναι: "ΔΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ". Ο καρκίνος του Μαστού δεν "βλέπει" δικαιολογίες άρα κάθε γυναίκα πρέπει να βρίσκει χρόνο για να κάνει έγκαιρα τις απαραίτητες εξετάσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο και παράλληλα γιορτάζοντας τα 25 χρόνια λειτουργίας του, το ΙΑΣΩ προσφέρει τις απαραίτητες εξετάσεις σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.

  • Ψηφιακή Μαστογραφία στην προνομιακή τιμή των 40€.
  • Ψηφιακή Μαστογραφία & Τομοσύνθεση στην προνομιακή τιμή των 45€.
  • Ψηφιακή Μαστογραφία και Υπερηχογράφημα Μαστών, στην προνομιακή τιμή των 50€.
  • Ψηφιακή Μαστογραφία & Τομοσύνθεση και Υπερηχογράφημα Μαστών, στην προνομιακή τιμή των 65€.
  • Δωρεάν Κλινική εξέταση από εξειδικευμένο Μαστολόγο του Κέντρου Μαστού σε περίπτωση ευρήματος, εφόσον πραγματοποιηθεί μία από τις παραπάνω προσφορές.

Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού στο Τμήμα Απεικονίσεων και Επεμβατικής Ακτινολογίας του ΙΑΣΩ (απεικονιστικές) και στο Κέντρο Μαστού (Κλινικές εξετάσεις), στο επίπεδο -2. Τηλ. Επικοινωνίας: 210 6185146, Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00.

Η προσφορά ισχύει έως 31/10/2021.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ