Follow us

Επίθεση με βιτριόλι | Κατέθεσε ο 40χρονος - "Είχα ελεύθερη σχέση με την κατηγορούμενη - Την Ιωάννα δεν την έχω δει ποτέ"

"Με την κατηγορούμενη είχαμε μια χαλαρή και φιλική σχέση, που έγινε ερωτική περιστασιακά" κατέθεσε ο 40χρονος στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι - Τι είπε η Ιωάννα για τα αιτήματα φιλίας στο Facebook

MissBloom TEAM
ioanna NDP Photo Agency

Εμφανίστηκε στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι ο 40χρονος Νώντας, ο οποίος κατέθεσε σχετικά με τη σχέση του με την Έφη Κακαράντζουλα, αλλά και όσα γνωρίζει για την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Μια χαλαρή φιλική σχέση και μερικές διαδικτυακές συνομιλίες που τον συνδέουν με την υπόθεση, περιέγραψε ο 40χρονος στην κατάθεσή του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών.

Ο μάρτυρας μάλιστα εξετάστηκε κατ' αντιπαράσταση με την Ιωάννα, που επιβεβαίωσε σε γενικές γραμμές όσα είπε εκείνος: "Επιβεβαιώνω όσα λέει ο μάρτυρας. Είναι η πρώτη φορά που τον βλέπω δια ζώσης. Υπήρξαν μικρές διαφοροποιήσεις. Θυμάμαι ότι επανερχόταν στη συνομιλία μας. Αν και του είχα εξηγήσει την κατάσταση με την Εφη και θεωρώ ότι ο ίδιος είχε καταλάβει, αλλά επανερχόταν στο να μου στέλνει μηνύματα".

Συνέχισε την ανάγνωση στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ