Follow us

Κούγιας για Λιγνάδη | Δεν έχει νοοτροπία κατηγορούμενου, έχει νοοτροπία αθώου

Αναμενόμενη χαρακτήρισε ο κ. Κούγιας την πρόταση της εισαγγελέως να παραμείνει προσωρινά κρατούμενος και να δικαστεί με κατηγορίες για 4 βιασμούς ο Δημήτρης Λιγνάδης.

MissBloom TEAM
Αλέξης Κούγιας NDP

Αναμενόμενη χαρακτήρισε την πρόταση της εισαγγελέως να παραμείνει προσωρινά κρατούμενος και να δικαστεί με κατηγορίες για τέσσερις βιασμούς ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο δικηγόρος του γνωστού σκηνοθέτη, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο MEGA Καλημέρα.

"Σε μια υπόθεση σαν αυτή του κ. Λιγνάδη αλλά και σε άλλες καθημερινές υποθέσεις, είναι μια διαδικασία τυπική τις περισσότερες φορές. Ο εισαγγελέας αντιγράφει την ποινική δίωξη και ακολούθως το δικαστικό συμβούλιο. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό, είχα ενημερώσει τον κ. Λιγνάδη. Όποια και αν είναι η κρίση του δικαστικού συμβουλίου, δεν πρόκειται να προβούμε σε διαδικαστική πράξη", σημείωσε.

"Είμαι προβληματισμένος", συνέχισε ο κ. Κούγιας, για το "αν πρέπει να καταθέσω αίτηση για αλλαγή περιοριστικών όρων για να μείνει ελεύθερος ο Δημήτρης Λιγνάδης ή να ζητήσω πιο γρήγορη εκδίκαση της υπόθεσης".

"Δεν θυμάμαι καμία υπόθεση στην οποία ο εισαγγελέας να μην αντιγράφει την ποινική δίωξη και το δικαστικό συμβούλιο να μην αντιγράφει την πρόταση του εισαγγελέα. Είναι μια ιδιαίτερη υπόθεση που θα αντιμετωπιστεί από εμένα με διαφορετικό τρόπο. Θέλω την όσο πιο γρήγορη εκδίκαση της υποθέσεως" τόνισε ο δικηγόρος.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ