Follow us

Ο Seth Meyers γράφει παιδικό βιβλίο με πρωταγωνιστές έναν λαγό και μία αρκούδα

MissBloom TEAM
kid reading book iStock

Ο Σεθ Μέγιερς έχει όνειρα πέρα από την παρουσίαση του δικού του talk show.

"Ήθελα εδώ και καιρό να γράψω μια ιστορία για μια αρκούδα και είμαι ευγνώμων που μου έδωσε την ευκαιρία ο Penguin" ανέφερε ο Μέγιερς σε δήλωσή του που δημοσίευσε ο εκδοτικός οίκος Flamingo Books, που ανήκει στον όμιλο Penguin Random House με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του κωμικού και παρουσιαστή.

Η εικονογραφημένη ιστορία του Σεθ Μέγιερς "I’m Not Scared, You’re Scared!" θα εκδοθεί στις 15 Μαρτίου του 2022. Σύμφωνα με τον Flamingo, το βιβλίο του Σεθ Μέγιερς είναι μια περιπέτεια για μια φοβισμένη αρκούδα και έναν πιο ψύχραιμο λαγό και πώς μαθαίνουν ο καθένας το πραγματικό νόημα της γενναιότητας. Την εικονογράφηση του βιβλίου έχει αναλάβει o Ρομπ Σάγιεγκ Τζ.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει σε ακουστική έκδοση με τον Σεθ Μέγιερς στον ρόλο του αφηγητή. Ο Αμερικανός τηλεοπτικός παρουσιαστής δεν είναι ο μοναδικός που αποφάσισε να ασχοληθεί και με τη συγγραφή παιδικών βιβλίων. Οι συνάδελφοί του παρουσιαστές talk show, Τζίμι Φάλον και Τζίμι Κίμελ επίσης έχουν γράψει βιβλία για παιδιά.

"Είμαι τόσο μεγάλη θαυμάστρια του Σεθ, οπότε το να έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του στο πρώτο βιβλίο του είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα" ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Μάργκαρετ Αναστάς, αντιπρόεδρος και εκδότρια του Flamingo. "Όχι μόνο είναι ξεκαρδιστικό, αλλά ελπίζουμε ότι θα βοηθήσει τους γονείς να μιλήσουν στα παιδιά για το πόσο σημαντικό είναι να μιλούν ανοιχτά για τα συναισθήματά τους".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εξωτερική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ