Follow us

Γλυκά Νερά | Στο δικαστήριο η οριστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας - Η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για το παιδί

Πιθανότατα στους γονείς της Καρολάιν η επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

MissBloom TEAM
Καρολάιν Κράουτς Facebook

Για την οριστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας αναμένεται να αποφασίσει η Δικαιοσύνη, ύστερα από τη δολοφονία της μητέρας της Καρολάιν, που διέπραξε ο πατέρας της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, εντός της οικίας τους στα Γλυκά Νερά τον περασμένο Ιούνιο.

Η μικρή αυτό το διάστημα ζει με τους γονείς της Κάρολαϊν, και πιθανότατα σε εκείνους θα δοθεί και η οριστική επιμέλεια. Ωστόσο, σήμερα η υπόθεση συζητήθηκε στο Πρωτοδικείο και ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης κατέθεσε και μια ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για το παιδί.

Από την πλευρά του συζυγοκτόνου, αυτό που ζητήθηκε είναι να υπάρχει μόνο η επικοινωνία και επέμειναν να παραμείνει η επιμέλεια στην μητέρα της Κάρολαϊν. Η απόφαση θα γίνει γνωστή το επόμενο χρονικό διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γλυκά Νερά: Βίντεο με τη γελαστή Καρολάιν στο κινητό του Αναγνωστόπουλου - Έναν μήνα πριν τη δολοφονία

Συναινετικό κλίμα μεταξύ των οικογενειών

Στην ΕΡΤ μίλησε σήμερα, Πέμπτη ο δικηγόρος του συζυγοκτόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ο οποίος ανέφερε ότι μεταξύ των δύο οικογενειών υπάρχει επικοινωνία και συναινετικό κλίμα.

Εξάλλου, η οικογένεια του πιλότου έχει μετακομίσει στην Αλόννησο, για να βρίσκονται κοντά στη μικρή Λυδία, με τη μητέρα της Καρολάιν να μην έχει κάποιο πρόβλημα να επισκέπτονται όσο συχνά θέλουν -ακόμα και παραπάνω από όσα προβλέπει το δικαστήριο- το κοριτσάκι.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, επιθυμία του ήταν να μην υπάρξει αντιδικία για το καλό του παιδιού.

"Τα παιδιά κάποια στιγμή ζητούν συνάντηση με τον πατέρα"

Στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega μίλησε ο ψυχίατρος και ψυχοθεραπευτής Δημήτρης Παπαδημητριάδης, για τις ψυχολογικές επιπτώσεις που ενδέχεται να έχει σε ένα παιδί, τόσο το έγκλημα όσο και το γεγονός ότι η όλη υπόθεση έχει λάβει τόσο μεγάλες διαστάσεις.

"Αλλά υπάρχει και ένα διαρκές τραύμα το οποίο θα τροφοδοτείται περεταίρω με όλη την πληροφορία που θα εκτίθεται το παιδί. Όχι μόνο από τους γύρω, αλλά και από όσα υπάρχουν στο διαδίκτυο για εκείνη. Η Λυδία Αναγνωστοπούλου είναι ένα επώνυμο παιδί πλέον" εξήγησε ο ειδικός.

Δες περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ