Follow us

Οι 3 νέες τάσεις του φθινοπώρου στα λευκά είδη κρεβατοκάμαρας

Ανακάλυψε τους ιδανικούς συνδυασμούς για τη φθινοπωρινή διακόσμηση υπνοδωματίου.

MissBloom TEAM
Sofimizo.gr Courtesy of Sofimizo.gr

Η φθινοπωρινή διακόσμηση ξεδιπλώνεται σιγά σιγά στην ζωή μας μέσα από την αναζήτηση ζεστασιάς. Οι χώροι αρχίζουν να μεταμορφώνονται σταδιακά μέσα από τα υφάσματα κάθως εξοπλίζουμε την κρεβατοκάμαρά μας, προσθέτοντας layers και πιο ζεστά σκεπάσματα. Παράλληλα αναζητούμε και μια εξέλιξη στην διακόσμηση του υπνοδωματίου, που θα φέρει νέα πνοή, φρεσκάδα και θα ανανεώσει την διάθεσή μας. Ενώ ο χώρος αλλάζει όψη με τις πιο πλούσιες υφές στις κουβέρτες, τα κουβερλί, ακόμα και με το κουβερτοπάπλωμα που έρχεται στο προσκήνιο, το κάθε ένα προσθέτει τον δικό του όγκο στο σύνολο.

Είναι η φάση στην αλλαγή της διακόσμησης που ξυπνάει και πάλι την ανησυχία μέσα μας για αλλαγές, δίνει κίνητρο στην φαντασία μας να αναζητήσει εικόνες, και η αύρα της ζεστασιάς όπως και η αίσθηση της πολυτέλειας στην κρεβατοκάμαρα είναι πραγματικά ευεργετικές. Σημαντικό είναι να επιλέξετε ποιοτικά λευκά είδη. Τα σεντόνια και τα μαξιλάρια ύπνου κυρίως, θα φροντίσετε να είναι από 100% βαμβάκι και έτσι θα πετύχετε την βέλτιστη υγεία στην διάρκεια του ύπνου.

Οι νέες τάσεις στη διακόσμηση υπνοδωματίου, όπως αυτή εντάσσεται στη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων, τονίζουν πως πρέπει να υπάρχει μια πολύ ευεργετική επίδραση στην ψυχολογία μας. Αυτό έρχεται μέσα από τα patterns, τα επαναλαμβανόμενα prints γεμίζουν το οπτικό πεδίο και εμείς ανταποκρινόμαστε καλά σε οπτικά ενδιαφέροντες χώρους.

Αυτό είναι το μυστικό, σχεδόν όλες οι επιφάνειες να καλύπτονται από σχέδια. Ανακάλυψε την μαγεία που μπορούν να προσφέρουν τα patterns στην κρεβατοκάμαρά σου, μέσα από 3 προτάσεις που θα σε ενθαρρύνουν να πετύχεις ένα πλούσιο αποτέλεσμα χωρίς υπερβολή.

Διακόσμηση κρεβατοκάμαρας με ρετρό στυλ

Αν σου αρέσει να έχεις μια ρομαντική αύρα στον χώρο, να μην υπάρχουν έντονα σχέδια και να κυριαρχούν οι απαλές αποχρώσεις στα υφάσματα, το ρέτρο στυλ είναι αυτό που θα δώσει την καλύτερη αρμονία στην ατμόσφαιρα της κρεβατοκάμαράς σου. Επιλέγοντας λευκά είδη σε διακριτικά floral μοτίβα θα επιτυγχάνεις το σκοπό αυτό.

Σίγουρα, μια παπλωματοθήκη σε απόχρωση honey mustard μουσταρδί σεντόνια και μαξιλαροθήκες είναι ο καλύτερος συνδυασμός με την καλύτερη δυνατή ισορροπία. Επίσης ένα μουσταρδί κουβερτοπάπλωμα σας προσφέρει έξτρα ζεστασιά και μία πλούσια σε υφές διακόσμηση.

Οι 3 νέες τάσεις του φθινοπώρου στα λευκά είδη κρεβατοκάμαρας

Μαξιμαλιστικό στυλ στη διακόσμηση κρεβατοκάμαρας με animal print

Περισσότερο τώρα από κάθε άλλη φορά το μαξιμαλιστικό στυλ στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων έχει μια πολύ σημαντική θέση. Η έννοια του μαξιμαλισμού έχει διαχρονική αξία καθώς έχει να κάνει με την διαμόρφωση και εξέλιξη του χώρου σου με αντικείμενα που αγαπάς - και με πολλά από αυτά. Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργήσεις ζωντανούς, εκλεκτικούς χώρους προσωπικής έκφρασης.

Τα animal prints έχουν την εξαίσια ιδιότητα να ταιριάζουν με όλα τα χρώματα. Μια παπλωματοθήκη animal print δε θα σε απασχολήσει ποτέ αν ταιριάζει με τους γήινους τόνους ή με ένα neutral χαλί ή με οποιοδήποτε άλλο χρώμα της αρεσκείας σου. Το μαξιμαλιστικό στυλ φυσικά περιλαμβάνει patterns, περισσότερα από ένα χρώματα, έτσι ακόμα και τα σεντόνια animal print ή τα ριχτάρια animal print, απλά θα σε φέρουν πιο κοντά στην ευεργετική έκρηξη χρωμάτων και στις εναλλαγές των μοτίβων που αποτελούν πολύ chic εικόνες.

Sofimizo.gr

Το εξωτικό oriental στυλ στην διακόσμηση κρεβατοκάμαρας

Το εξωτικό oriental στυλ στην διακόσμηση του υπνοδωματίου μοιάζει να φέρνει αρώματα από κανέλα και ιβίσκο μέσα από μια wine red απόχρωση σε παπλωματοθήκη ή μια μπορντώ κουβέρτα. Τη γεύση της sweet paprika σε μια παπλωματοθήκη με λαχούρι και elephant print, μα πάνω από όλα την ηρεμία που αποπνέει η αύρα της Ανατολής. Με τα απαλά μοτίβα και τα ζεστά χρώματα το υπνοδωμάτιο σου μετατρέπεται στην ιδανική όαση που θα σε ξεκουράζει και θα σε αναζωογονεί.

Sofimizo.gr

Το μυστικό για μια επιτυχημένη διακόσμηση δεν είναι να ακολουθήσεις επιτακτικά μια τάση, αλλά να διαμορφώσεις το χώρο με το δικό σου ένστικτο, με τον τρόπο που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα και να εξυπηρετεί πρακτικά την ζωή σου. Τα λευκά είδη, που είναι απαραίτητα στην κρεβατοκάμαρά σου, αποκτούν άλλη διάσταση.

Παίξε με τα μοτίβα, επίλεξε μια παπλωματοθήκη καρό για αντίθεση στο χώρο ή μια κουβέρτα καρό. Επίσης θα πρέπει να συμπεριλάβεις στη διακόσμηση πολλά μαξιλάρια, έτσι ώστε το κρεβάτι σου να φαίνεται πολυτελές και να είναι φιλόξενο, κάνοντας μαγικές τις φθινοπωρινές νύχτες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ