Follow us

Πώς να στηρίξεις τις πυρόπληκτες περιοχές με ένα κοκτέιλ

Yπάρχει τρόπος και είναι πολύ απλός

MissBloom TEAM
Sky

Για μια ακόμη χρονιά τα πύρινα μέτωπα στην Ελλάδα άφησαν πίσω τους κατοίκους να προσπαθούν να διαχειριστούν τις μεγάλες ζημιές που προκλήθηκαν στις περιουσίες τους, ζώα τραυματισμένα και πολύτιμες μεγάλες δασικές εκτάσεις εντελώς κατεστραμμένες. Και παρόλο που έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από τις τελευταίες φωτιές στην Ελλάδα οι πληγές από τις πυρκαγιές είναι ακόμα ανοιχτές.

Αν λοιπόν αναρωτιέσαι πώς μπορείς ακόμα να βοηθήσεις τις πυρόπληκτες περιοχές, υπάρχει τρόπος και είναι πολύ απλός. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παραγγέλνεις το αγαπημένο σου Tito’s cocktail.

Η ελληνική εταιρεία εισαγωγής premium ποτών, bitters και σιροπιών Sky Spirits σε συνεργασία με την αμερικάνικη Tito’s vodka, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση, διοργάνωσε μια ενέργεια στήριξης και ενίσχυσης των πυρόπληκτων περιοχών. Με κάθε Tito's cocktail από 27 bars σε όλη την Ελλάδα, θα δωρίζονται 2 ευρώ. Οι πόροι, που θα κατατεθούν σε ειδικό "Λογαριασμός Κρατικής Αρωγής" στην Τράπεζα της Ελλάδος, θα διατεθούν σε στοχευμένες δράσεις στήριξης και ενίσχυσης των πληγέντων από τις πυρκαγιές και αποκατάστασης των δασικών και άλλων οικοσυστημάτων, και θα ανακοινώνονται δημόσια. Με λίγα λόγια, ακόμα και αν δεν έχεις δοκιμάσει την εξαιρετική βότκα της Tito’s, τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία.

Πώς να στηρίξεις τις πυρόπληκτες περιοχές με ένα κοκτέιλ

Για την ιστορία η Tito’s vodka δημιουργήθηκε το 1995 από τον Tito Beveridge, ο οποίος έφτιαξε στο Texas το αποστακτήριο του με σκοπό να εντάξει την boutique φιλοσοφία του κρασιού στο χώρο των αποσταγμάτων. Αποτελεί την αυθεντική αμερικάνικη βότκα με πρώτη ύλη το καλαμπόκι. Αποστάζεται έξι φορές σε χάλκινους άμβυκες και η ξεχωριστή και τόσο απαλή της γεύση είναι βραβευμένη με το Double Gold San Francisco spirit award και σκοράρει υψηλότερα από όλες τις ultra premium vodka σε blind tastings.

Η Tito’s Vodka δεν είναι η πρώτη φορά που δραστηριοποιείται κοινωνικά. Από τα πρώτα κιόλας χρόνια της δημιουργίας της, ο ιδιοκτήτης της Tito Beveridge προσέφερε προϊόντα σε τοπικές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις. Ο Tito ενθάρρυνε κάθε μέλος της ομάδας, ανεξάρτητα από τον ρόλο του, να υποστηρίξει ό,τι το ευαισθητοποιεί στις τοπικές τους κοινότητες. Με την πάροδο του χρόνου, αυτές οι μικρές, τοπικές χειρονομίες όχι μόνο συνεχίστηκαν, αλλά εξελίχθηκαν σε ένα διεθνές κίνημα για να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Η κοινωνική δράση της εταιρείας ονομάστηκε Love Tito’s, Turning Spirits into Love & Goodness και μέχρι τώρα έχει προσφέρει στήριξη σε χιλιάδες προβλήματα, δίνοντας ένα χέρι για την ανοικοδόμηση κοινοτήτων μετά την καταστροφή, σκορπίζοντας χαρά σε όσους τη χρειάζονται και προστατεύοντας το περιβάλλον. Μόνο τον τελευταίο χρόνο έχει συμμετάσχει σε ​​11.600 φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και από το 2015 έχει ανταποκριθεί σε περισσότερες από 20 φυσικές και ανθρωπιστικές καταστροφές.

Με κάτι τόσο μικρό λοιπόν, όπως είναι ένα cocktail, μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε να γίνει κάτι μεγάλο. Let’s spread the love.

Παρακάτω όλα τα συνεργαζόμενα για την ενέργεια bars στην Ελλάδα, όπου θα βρεις τα Tito’s cocktails:


Sky
Sky
Sky

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ